Glas Javnosti

Film koji su mnogi jedva čekali stiže na Netfliks: Ljubitelji akcije biće oduševljeni

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pre nekoliko dana na Netfliks je stigao japanski kaiju film "Godzilla Minus One", koji je prošle godine osvojio publiku širom sveta.

Film "Godzilla Minus" imao je premijeru u bioskopima 3. novembra 2023. godine, a zaradio je oko 115 miliona dolara, što ga čini najuspešnijim japanskim filmom o Godzili. Osim toga, film je pokupio brojne pohvale kritičara i publike i osvojio mnoge nagrade, među kojima je i Oskar za najbolje specijalne efekte.

Uz ocenu od 98 posto na Rotten Tomatoes-u, "Godzilla Minus One" trenutno je najbolje ocenjeni film u celoj franšizi koja se sastoji od 38 filmova.

O čemu se radi u filmu?

Priča se događa krajem Drugog svetskog rata, nakon bombardovanja Hirošime i Nagasakija i prati kamikazu Koičija Šikišimu koji je odlučio da sleti na ostrvo Odo, jer nije hteo da postane još jedna žrtva rata. Te večeri, ostrvo Odo napala je Godzila, veliko čudovište nalik na dinosaurusa, koje je rezultat nuklearnih testiranja.

Šikišima je pokušao da spase ostrvljane, ali nije uspeo, zbog čega je počela da ga proganja krivica. Bivši kamikaza se vratio u Tokio, ne znajući da će grad uskoro postati meta Godzile koja je ponovo mutirala nakon dodatnih nuklearnih testiranja američke vojske.

Film je režirao Takaši Jamazaki, a glavne uloge igraju Riunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Juki Jamada, Munetaka Aoki, Hidetaka Jošioka, Sakura Ando i Kuranosuke Sasaki.

Vest je oduševila korisnike Netfliksa

Vest o dolasku filma "Godzilla Minus One" oduševila je korisnike Netfliksa.


"Sada imam planove za vikend", "Zašto nismo dobili obaveštenje o ovome danima ranije?", "Trnci mi prolaze leđima", "Hteo sam da pogledam Furiosu sutra, ali odlučio sam da otkažem planove kako bih pogledao Minus One", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.



Glas javnosti/B06S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR