Glas Javnosti

Serija o prvom slučaju Šerloka Holmsa: Reditelj Gaj Riči najavio pravu bombu

Zabava
Autor: Glas javnosti

Engleski reditelj Gaj Riči režiraće novu seriju od osam epizoda o Šerloku Holmsu, a glavnu ulogu dobio je Hiro Fajns Tifin, koji je sa Ričijem već sarađivao na filmu "The Ministry of Ungentlemanly Warfare".

Serija će se temeljiti na romanima Endrua Lejna koji su počeli da izlaze 2010. godine, a trenutno ih ima osam u serijalu.

Metju Parkhil će biti izvršni producent i voditelj projekta, koji će sarađivati sa Ričijem u adaptaciji. Riči je otkrio da će ova verzija priče o Šerloku Holmsu biti onakva kakvu "ljudi dosad nisu videli".

"U ovom slučaju videćemo uzbudljivu novu verziju detektiva za kojeg svi misle da ga poznaju na način na koji ga pre nisu zamislili. Istražićemo ovaj zagonetni lik, saznati šta ga pokreće i naučiti kako postaje genije kog svi volimo", komentarisao je Riči za Dedlajn.

Prvi slučaj mladog Šerloka

Iako lik Šerloka Holmsa u romanima ima 14 godina, u novoj seriji će imati 19 godina. Kako prenosi Dedlajn, serijom je "akcijom nabijena priča o poreklu voljenog detektiva Ser Artura Konanan Dojla". Trenutno nije poznato kada počinje snimanje serije ni kada je očekivana premijera, ali poznat je zvanični sinopsis za seriju.


"U dobi od 19 godina, Šerlok Holms je osramoćen, sirov, nefiltriran i neformiran kada se nađe u misteriji ubistva na Univerzitetu Oksford koji preti njegovoj slobodi. Upuštajući se u svoj prvi slučaj sa nedostatkom discipline, Šerlok uspeva da razotkrije zaveru koja će zauvek promeniti njegov život", piše u sinopsisu.


Ovo nije prvi put da Riči radi na projektu o Šerloku Holmsu. On je poznatog detektiva već prikazao u nekoliko filmovima u kojima su glavne uloge imali Robert Dauni, kao Šerlok Holms i Džud Lo kao Džon Votson.Glas javnosti/B06S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR