Glas Javnosti

DŽONI DEP SE KUPA U PARFEMU I PARAMA: Sedmocifreni ugovor sa Diorom

Zabava
Autor: Glas javnosti

Džoni Dep se vraća toploj vezi sa francuskom modnom kućom Dior.

Zvezda „Pirata sa Kariba“ potpisao je višegodišnji ugovor od sedam cifara kojim garantuje da će ostati ambasador najprodavanijeg parfema Sauvage.

U ponedeljak je zvanični nalog DIOR BEAUTY na društvenim mrežama objavio fotografije iza scene sa jednog od Depovih rok koncerata u Parizu, koje je snimio poznati fotograf Greg Vilijams. Armija fanova je već ispunila odeljak za komentare izražavajući podršku svom idolu. Najverovatnije, Vilijams je organizovao fotografisanje pre i posle koncerta, a ovi snimci će postati prototip za buduće reklame sa glumcem.

Od kada je Džoni prvi put potpisao ugovor sa brendom Dior 2017. godine, Sauvage je postao najprodavaniji miris na svetu, nadmašujući čak i uspešne ženske mirise brenda Chanel i drugih vodećih brendova.

Inače, Dior je podržao glumca 2020. godine kada je izgubio tužbu za klevetu protiv britanskih novina koje su ga nazivale „silovateljem i tiraninom“. Tužba je u poslednje vreme dominirala naslovima svetskih novina, ali Dior je zadržao ugovorni odnos sa zvezdom tokom ovog teškog vremena. Izgleda da se ova strategija isplatila, jer su mnogi fanovi kupovali miris sa sajtova kao što su Sephora i Ulta kao pokazivanje podrške Depu tokom suđenja. A nakon Džonijeve glatke pobede na sudu u junu ove godine, Dior je čak emitovao reklamu za Sauvage sa Depom u udarnom terminu na kanalu Fox!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR