Glas Javnosti

ZBUNIO MNOGE, DŽONI DEP IMA NOVU DEVOJKU :Šokirao fanove i naišao na osudu (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Džoni je u gradu viđen kako izlazi automobila i nosi torbu koju mu je dala dama koja se pojavila odmah iza njega.

Svima je zapala za oko ova zgodna crvenekosa koja je bila u šortsu i zelenoj majici lepo stilizovana, ali za fanove ne dovoljno dobra da ide uz Džonija.

Mnogi su pomislili su da je u pitanju nova ljubav, a fanovi nisu krili razočarenje Džonijevim „izborom“ jer smatraju kako zaslužuje lepšu i zgodniju partnerkuNeki će se razočarati, a mnogima će bti lakše uz saznanje da je Džonijeva pratilja pofesorka francuskog jezika koja mu pomaže da usavrši jezik za predstojeći film u kome će Džoni glumiti. Nakon što su viđeni u Italiji kako stižu na Gardon Rivijeru na nastup u Vitorijaleu gde će Džoni nastupiti sa legendarnim gitaristom Džefom Bekom, svi su mislili da je njegova pratilja, nova partnerka u njegovom životu. U ponedeljak je TMZ objavio da oni ipak imaju striktno profesionalnu i platonsku vezu.

Džoni voli da je u društvu dama, pa kako mu je zastupnica na suđenju bila žena i ovde se opredelio isto kada je učenje jezika u pitanju. Mlada profesorica mu pomaže da usavrši francuski jezik za predstojeći film "Žan du Bari" u kojem će se glumac pojaviti.


Film je rađen po istinitoj priči i u fokusu radnje je ćerka krojačice koja je u 18.veku postala poslednja ljubavnica kraja Luisa 15.

Depu je dodeljena glavna uloga kralja i ovo mu je prvi film u zadnje tri godine. Sudeći po fotografijama na kojima deluje opušteno i nonšalantno, Džoni je za nove izazove, a možda i ljubavi, nakon suđenja spreman u punom sjaju.SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR