Glas Javnosti

ALBANAC RAZVUKAO SRPSKU ZASTAVU ZBOG BRESKVICE: Poslao važnu poruku (VIDEO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pesma "Gnezdo orlovo", kojom će Anđela Ignjatović Breskvica večeras u finalu "Pesme za Evroviziju" pokušati da pobedi i postane predstavnica Srbije na Evroviziji u Malmeu izazvala je brojne reakcije.

Od kako je objavljena pesma, za koju Breskvica ističe da je "prava srpska" - misli na melodiju, tekst i ostale motive, pojedinci sa Balkana napali su je i optužili da je "pesma genocidna".


Međutim, da pojedinci pa čak i iz Albanije s namerom optužuju Anđelu i to bez osnova, dokazao je upravo jedan Albanac na Tiktoku.

Popularni Beriša, snimio je video koji već broji milionske preglede, a posvetio ga upravo Breskvici. On je obučen u crvenu majicu sa velikim grbom Albanije stao ispred "srpske trobojke".


Tiktoker je raširio srpsku zastavu, čak je i pomazio, dok je obučen u majicu na kojoj je veliki grb dvoglavog orla. Iako za pojedine deluje kao provokacija, Beriša je za cilj imao nešto sasvim drugačije.


On je pružio podršku Anđeli i čestitao joj na pesmi.

- Svi smo pred Bogom isti. Da se svi volimo, niko nije parče zemlje odneo u grob - piše dok je sve vreme pokazivao rukama srce na srpsku zastavu.


Podsetimo, Anđela Ignjatović Breskvica večeras nastupa podr rednim brojem 3.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR