Glas Javnosti

MAŠINA JE SKALPIRALA: Trudna Ida otišla na INTERVJU za posao a onda je sve krenulo po ZLU

Svet
Autor: Glas javnosti

Prelepa Ida (21) otišla je na razgovor za posao u fabriku blizu mesta u kom je živela. Htela je samo da zaradi dovoljno novca za svoju bebu. Završila je otkinutom glavom!

Prelepa Ida (21) otišla je na razgovor za posao u fabriku blizu  mesta u kom je živela. Htela je samo da zaradi dovoljno novca za svoju bebu. Završila je otkinutom glavom!

Lepotica Ida imala je dugu braon kosu i bademaste oči. Mogla je komotno da bude supermodel ali je živela skromnim životom, radeći po buticima. Onda je videla primamljiv oglas u novinama koji je obećavao dobru platu za posao u fabrici. Ispostaviće se da joj je to bila kobna greška.

Umida Nazarova, stara 21 godinu, otišla je na razgovor za posao u beloruskom gradu Borisovu. Nakon što je obavila intervju sa menadžerom, on joj je predložio da malo prošetaju po fabrici kako bi joj pokazao buduće radno mesto u postrojenju koje proizvodi električnu opremu. Dok su šetali fabrikom Ida je zamahnula glavom i njena duga kosa se zaplela u mašinu. Menadžer je u tom trenutku bio okrenut na drugu stranu i nije ni primetio šta se dešava. Kada se okrenuo nazad, Umida je već ležala bez svesti, otkinutog skalpa. Scena je bila stravična.

Kola hitne pomoći su brzo došla ali nesrećna devojka je već krvarila i bila u komi. Vrat joj je bio prerezan, gornji deo glave sastrugane kože i kostiju ali je još bila živa. U Borisovu su je stavili u indukovanu komu ali njene povrede su bile tako teške da nije uspela da se izvuče.

Njeni roditelji su očajni, kažu da nisu ispoštovane bezbednosne procedure i da ovo nikako nije smelo da se dogodi. Fabrika jeste platila sahranu devojke ali jedan mladi život je ugašen. Nesrećni roditelji ne mogu da se pomire sa gubitkom i činjenicom da je njihova miljenica unakažena otišla u grob. Bila je u sedmoj nedelji trudnoće.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR