Glas Javnosti

STRAŠNO! DEJAN PANTIĆ IMAO IZRAZITO NEHUMANE USLOVE U ZATVORU: Nije imao kupatilo, bio u malom kontejneru! Morao da moli čuvare da ga odvedu do toaleta!

Vesti
Autor: Glas javnosti

  • Dejan Pantić stigao je kući nakon 19 dana provedenih u pritvoru u policijskom punktu na administrativnom prelazu Jarinje, potvrdio je njegov sin Predrag Pantić.

    Predrag Pantić je izjavio da se njegov otac oseća dobro, ali da je u prištinskom kazamatu bilo katastrofalno.
  • Čim je stigao u kuću, njemu kao i svima nama je laknulo. U tom trenutku sreće, logično da se nije žalio na tegobe. I dalje je pod velikim stresom i opterećenjem. Pritisak mu nije idealan, kao ni ostali zdravstveni vitalni parametri. Sada će imati bolju negu, tako da znamo da će mu ovde biti bolje - rekao je sin Dejana Pantića.

On je rekao da su uslovi bili nezamislivo nehumani.

- Taj pritvor je neka improvizovana policijska baza. Uslovi su bili dosta nehumaniji nego u pritvoru, krevet je dobio posle 3 dana. Kasnije je čak i dobio neke tretmane hrane i lekova, nisu ga fizički maltretirali članovi kosovske policije. Nije imao kupatilo, bio je u nekom malom kontejneru iz kojeg je morao da moli čuvare da ga odvedu do toaleta - otkrio je Predrag Pantić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR