Glas Javnosti

TEROR! SUPRUGA UHAPŠENOG PANTIĆA: Dejan je psihološki loše ima i povremena gušenja

Politika
Autor: Glas javnosti/Kosovoonline

Uhapšeni Dejan Pantić, koji se nalazi u policijskoj stanici na Jarinju, već pune dve nedelje, psihički je jako loše, unezveren je i uplašen, jer ne zna šta ga čeka i šta se dešava, kaže njegova supruga Suzana Pantić za Kurir.
"U petak smo se prvi put, nakon punih 14 dana čuli nakratko telefonom. Uspela sam da razgovaram sa njim, i on uopšte nije dobro, psihički je jako loše.

Unezevren je, uplašne, ne zna šta se događa, nema nikakvu infromaciju.. i sa advokatom je tek nakon 13 dana stupio u kontakt. Bio je mnogo glasan dok je razgovarao sa mnom, što uopšte ne liči na njega", kaže Suzana.


Suzana ističe da porodicu niko ništa ne obaveštava, da većinu toga saznaju iz medija, kao i od advokata koji je tek sada stupio u kontak sa njim.

"Pored psihičkog stanja u kojem se Dejan nalazi, nisam sigurna ni zdravstveno kako je on. Kaže da ne zna kakva mu je pritisak, da ima povremena gušenja, sigurno jer je on non stop zatvoren u jednoj prostriji. Izvode ga samo do toaleta. No, da budem poštena, kako mi kaže, za sada se odnose prema njemu korektno, redovno pije terapiju i ima tri obroka dnevno.

Ne znam šta će i kako će biti ako ga premeste u Prištinu, nisam pametna više, znam samo da je on tamo kao talac, bez ikakvih prava", istakla je Suzana.

Medicinski tim Euleksa ponovo pregledao Pantića


Na zahtev nadležnih kosovskih vlasti, medicinski tim Euleksa juče uveče je pregledao gospodina D.P. koji je zadržan u pritvoru kosovske policije, napisao je na Tviteru šef Euleksa Lars-Gunar Vigemark.

Šef Euleksa je istakao da je ovo bio drugi "lekarski pregled Dejana Pantića koji je sproveo sprovodi medicinski tim Euleksa". "Prvi se dogodio pre nedelju dana", objasnio je Vigemark.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR