Glas Javnosti

Troicki: Ovo što Novak radi za reprezentaciju je istorijski podvig

Tenis
Autor: Glas javnosti

Osvrnuo se selektor Dejvis kup tima Srbije i na pojedinačan učinak reprezentativaca.

Selektor Dejvis kup tima Srbije Viktor Troicki izjavio je posle trijumfa nad Velikom Britanijom u četvrtfinalu F8 u Malagi, da je Novak Đoković ostvario istorijski podvig.

„Sjajan je osećaj dan posle pobede. Čestitao bih igračima koji su izneli pobedu, ali i ostatku tima na sjajno odrađenom poslu. Pobeda je izvojevena posle singlova u dva teška meča, jer Britanija ima odlične igrače i igrali su dobro”, istakao je Troicki.


Osvrnuo se selektor Dejvis kup tima Srbije i na pojedinačan učinak reprezentativaca.

„Prvo je Miša Kecmanović odigra sjajan meč. Borio se do kraja, izdržao i pobedio. Naravno, Novak, na kraju, impresivno. To što radi za reprezentaciju je istorijski podvig. Niko nije igrao nikada sa tolikom željom i nije ostvario ovoliki broj pobeda”, konstatovao je Troicki i dodao da se raduje mečevima sa Italijom u polufinalu.

„Olakšavajuća okolnost je što imamo dan odmora. Momci će moći da se spreme. Italija je odličan tim, ima sjajne singl igrače, ali imamo i mi. Spremni ulazimo u meč i nadamo se najboljem – poručio je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki.

Trener u Dejvis kup timu Srbije Ilija Bozoljac izjavio je da su svi u ekipi ponosni na igrače.


„Svi su videli da je juče bilo sjajno. Kecmanović je prvi meč odigrao fenomenalno, svi smo ponosni na njega. Novak je protiv Norija sjajno pobedio. Sve čestitke. Ušli smo u polufinale, protivnik je Italija. Mi ćemo igrati našu igru i nadamo se pobedi uvek. Na momcima je da odrade najteži deo puta do pobede, a verujem da su spremni da to urade”, zaključio je Bozoljac.




Glas javnosti/P02S





BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR