Glas Javnosti

PROROČANSTVO TROICKOG SE OSTVARILO: Snimak od pre 7 godina, Viktor još tada sve predvideo za Đokovića! (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković stigao je do 400. nedelje na vrhu ATP liste i tako je ušao u istoriju, a sada se pojavio snimak od pre 7 godina u kom Viktor Troicki još tada govori da će Nole ostvariti ovaj poduhvat!

Verovali ili ne, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije još tada, kada je Novak stigao do 200. nedelje na vrhu, znao je da Đokovića niko ne može da zaustavi, a snimak koji je objavio "The Tennis Letter" za kratko vreme "zapalio" je društvene mreže.

- Već 200? Vauuuu...Otkriću vam jednu priču. Kada smo bili deca, imali 12 ili 13 godina, njegov otac je oduvek verovao da će Novak biti najbolji ikada. Da će osvojiti sve, imati najviše Grend slem titula... Ljudi su mu govorili: "Kako možeš da kažeš to" - rekao je Troicki i dodao:



- Iskreno verujem da će biti najbolji svih vremena... Zaista mu se divim i čestitam mu na svemu što je uradio. Mislim da će biti broj jedan za još 200 sigurno!

"Proročanstvo" se na kraju i ostvarilo, te je Đoković ušao u istoriju, a sada je samo pitanje na kom broju nedelja će se zaustaviti!




Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR