Glas Javnosti

SKANDAL NA PINKU: Jovana Jeremić uporedila ljude s protesta „Srbija protiv nasilja“ s ubicom iz „Vladislava Ribnikara“ (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Protesti „Srbija protiv nasilja“ započeli su nekoliko dana nakon dva masovna ubistva u Srbiji, a svih do sada održanih šest protesta bili su mirni.

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Pink" Jovana Jeremić uporedila je proteste "Srbija protiv nasilja" s počiniocem masovnog ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Kako prenosi N1, a pozivajući se na video koji je objavljen na Tviteru – Jeremić je rekla i da se na protestima vrši „sekundarna viktimizacija“.

„Da vam kažem iskreno, meni je to nivo monstruizma i gotovo isto kao i dečko koji je ubio tu decu, monstrum Kosta K. jer ovo je sekundarna viktimizacija svih tih roditelja koji jedva dišu, koji svakog dana moraju da ustaju, da žive, a da im se ne živi kad su izgubili svoju decu, meni je ovo strašno i ovo mora da stane“, rekla je Jovana Jeremić.





„Da se neke svoje političke frustracije, jer to su frustracije, oni na ovakav način pokazuju frustracije prema vladajućem režimu, koji ne mogu da dobiju na izborima, na ovakav način sprovode“, rekla je ona i dodala da je njoj „to tragično za jedno društvo da uopšte postoje takvi ljudi“.

Protesti „Srbija protiv nasilja“ započeli su nekoliko dana nakon dva masovna ubistva u Srbiji, a svih do sada održanih šest protesta bili su mirni.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR