Glas Javnosti

SEKSUALNI SKANDAL NA FILOZOFSKOM: Nikola Samardžić zbog "preterane bliskosti" sa Čedom Podmornicom ugrozio zdravlje

Vesti
Autor: Glas javnosti

Glavna tema na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu danas je zdravstveno stanje istoričara Nikole Samardžića. Njegove kolege sa katedre su prvenstveno zabrinute za Samardžićevo psihičko stanje, nastalo kao rezultat „curenja“ u javnost vesti o polnoj bolesti koju mu je preneo Čedomir Stojković zvani „Čeda podmornica“. Zapravo, Samardžić se tako našao u dvostrukom problemu, što će svakako ostaviti posledice na njegovu inače krhku i nestabilnu psihu.

Samardžić se poverio najboljim prijateljima da ovo nije prvi put da postrada zbog sopstvenih homoseksualnih sklonosti i kune se da je samo jednom bio tako blizak za „podmornicom“ za koju se ispostavilo da „nosi bojevu glavu“.Naime, baksuzni Nikola je već jednom bio u centru skandala u ovdašnjim prozapadnim krugovima, kada je obljubio autentičnog Vojvođanina i jednog od ključnih ljudi Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedima Sejdinovića, koji je zbog oratorskih sposobnosti poneo nadimak „Demosten“. Tada je Sejdinovićev dugogodišnji ljubavnik i takođe funkcioner ovog udruženja Duško Dugouško Medić pretio da će se spaliti na platou ispred Filozofskog fakulteta i naneti trajnu sramotu Samardžiću.

Čime li je čuveni srpski istoričar i velikan naše zemlje, pokojni Radovan Samardžić, zaslužio da mu sin bude ovakva kreatura, okružena i okužena tako respektabilnim (pre)bliskim prijateljima?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR