Glas Javnosti

SANU: VLADIMIR KOSTIĆ I NJEGOVA DRUŽINA U NAPADU NA SLOBODNE MEDIJE I ISTINU

Vesti
Autor: Glas javnosti

Odlazeći predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić i njegova desna ruka Zoran Knežević, generalni sekretar SANU, nastavljaju da prete i zastrašuju nepodobne akademike, odnosno one akademike koji nisu na liniji stranog faktora i antisrpskih struktura.

Ovog puta, pored akademika na liniji Kostićeve i Kneževićeve vatre našli su se i srpski mediji, koji su u prethodnom periodu izveštavali, o najblaže rečeno, katastrofalnoj situaciji u našoj najeminentnijoj naučnoj ustanovi.

Na koji način Kostić i Knežević sprovode svoje nasilje nad slobodom medija i informisanja, na čemu bi im pozavideo i nacistički Gestapo, fotografija u prilogu teksta govori više od hiljadu reči.

Šta reći osim da je jadan narod i država koja ima ovakve autokrate na čelu našeg nacionalnog 
hrama nauke i znanja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Radivoje Marinović u 01.03.2023 15:10:12 h
     0 
Gadna, jebena ustaška stoko i plaćenici. Udarili ste na sve srpske institucije, SPC SANU, predsednika države... Svi znaju da je vaš ideolog pomahnitali, senilni paranoik Časlav Ocić, Titov udbaš iz Dalja, koji i sada zdušno radi za svoju otadžbinu Hrvatsku. Nadam se da će vam sud uzeti svaki dinar koji ste zaradali svojom ustaškom propagandom, svinje hrvatske. Sram da vas bude. Ni zemlja vas neće primiti kad joj pođete, možda jedino hrvatsko tle koje ste zadužili svojim drkotinama, govnojedi
od Драган Ђерић u 27.02.2023 16:08:05 h
     0 
ИЗДАЈНИЦИ , ОДПАДНИЦИ СОРОШЕВЦИ ! ОДАВНО НИЈЕ СРБСКА АКАДЕМИЈА ! СРБСКА АКАДЕМИЈА ТРЕБА ДА СЛУЖИ СРБСКОМ РОДУ И ДА ЗАСТУПА СРБСКЕ НАЦИОНАЛНЕ ИНТЕРЕСЕ ! ВЕЛИКИ БРОЈ СРБСКИХ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦА ЗАСЛУЖИЈЕ МЈЕСТО У АКАДЕМИЈИ ДА СЕ БОРЕ ЗА ПРАВА , ИСТИНУ И СЛОБОДУ СРБСКОМ НАРОДУ! СВАКО ДОБРО Драган Ђерић