Glas Javnosti

PORODICA I DRUGARI DOČEKALI RANJENOG STEFANA (11) UZ SUZE I ZAGRLJAJE: Zahvalni smo Bogu što je živ i kod kuće! (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti/Kosovoonline

Stefan Stojanović, 11-godišnji dečak koji je ranjen na Badnji dan nedaleko od Štrpca, otpušten je danas iz bolnice u Gračanici na kućno lečenje, a njega su dočekali drugari iz škole i komšiluka uz skandiranje i zagrljaje.

Bosiljka Stojanović, Stefanova baka, zahvalila se svima na pomoći, i kroz suze kazala da je zahvalna Bog što joj je unuk živ.

"Zahvalni smo Bogu što je dete ostalo u životu i svim dobrim ljudima koji su nas posetili i pomogli, podržali. Zahvalni smo što je živ i što je došao kući", kazala je Bosiljka.

Teodora Ljubisavljević, Stefanova sestra, kazala je da im je Stefan dolaskom kući vratio osmeh na lice.

"Moja porodica, ja, kao i svi najbliži bili smo jako uplašeni i u šoku zbog svega što se desilo. Možda nismo dali ni adekvtne izjave,jer ni jedna slika ni reč, ne mogu da objasne naše osećanje,  koliko smo bili tužni i potrešeni. Dana su osećanja pomešana od sreće do tuge, ali smo zahvalni što je Stefan živ i zdrav,i što se vratio kući. Vratio nam je osmeh na lice,iako smo i dalje u šku zbog čitave situacije, jer najradosnji praznik nismo proslavili kako treba", kazala je Teodora.


Na Badnji dan u ruku je ranjen i Miloš Stojanović, koji je pre nekoliko dana pušte na kućno lečenje. Kako je kazao Miloš, danas  je imao lekarsku kontolu u Gračanici.


"Hvala Bogu povreda je dobro, ruka je dobro. Danas je i Stefan izašao iz bolnice. Nadam se da ćemo što pre da se oporavimo i da se vratimo normalnom životu", poručio je Miloš.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR