Glas Javnosti

OTAC RANJENOG Miloša Stojanovića poručuje: “Umesto da slavimo Božić, mi STREPIMO za njihove živote”

Hronika
Autor: Glas javnosti / objektiv

Zvonimir dodaje da nije upućen u detalje incidenta, da je samo dobio poziv iz ambulante u Štrpcu, kao i da nema informacije o hapšenju počinioca

Zvonimir Stojanović, otac ranjenog Miloša kazao je da ne zna kako je došlo do incidenta, dodajući da umesto da proslavljaju Božić, sada strepi za život svog sina.

– Žao mi je što je došlo do ovoga. Teško je, umesto da na ovaj dan da budemo kući, mi smo ovde u bolnici gde strepimo za njihovo zdravlje i živote. Ne znam koga bih osudio, ali ovo ovako ne ide, zaista je teško, kazao je Zvonimir.

Foto: Printscreen

Zvonimir dodaje da nije upućen u detalje incidenta, da je samo dobio poziv iz ambulante u Štrpcu, kao i da nema informacije o hapšenju počinioca.

Kosovska policija je saopštila da je privela osumnjičenog za ranjavanje srpskog dečaka i mladića kod Štrpca.

Kako se navodi u saopštenju “regionalna policija Uroševca je nakon intenzivnog istražnog rada prikupila informacije na terenu, identifikovala, a zatim uhapsila osumnjičenog A. K starosti 33 godine”.

– Osumnjičeni je pod nadzorom policije Uroševac, odnosno Regionalnog sektora za istrage, radi drugih istražnih radnji, navodi se u saopštenju.

Privedeni je i pripadnik takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga, preneo je Indeksonlajn.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR