Glas Javnosti

POČELO PREUZIMANJE NOVOGODIŠNJIH VAUČERA ZA DECU OD 6.000 DINARA! Ovo je procedura: Kako do kartice ako vaše dete ne ide u vrtić

Vesti
Autor: Glas javnosti

Prve poruke roditeljima da su novogodišnji vaučeri od 6.000 dinara stigli u škole i vrtiće i da mogu da dođu po njih, već su počele da stižu, a neki su ih i preuzeli.

- Iz vrtića "Terazije" na Starom gradu u koje ide moje dete, obavestili su nas juče preko viber grupe da su vaučeri stigli i da možemo da ih preuzmemo kod vaspitača. Bio je potreban samo potpis roditelja i to je to, to je cela procedura - kaže jedna mama iz Beograda koja je jutros preuzela vaučer.

- Iz vrtića "Terazije" na Starom gradu u koje ide moje dete, obavestili su nas juče preko viber grupe da su vaučeri stigli i da možemo da ih preuzmemo kod vaspitača. Bio je potreban samo potpis roditelja i to je to, to je cela procedura - kaže nam jedna mama iz Beograda koja je jutros preuzela vaučer.

- Znači će mi ovih 6.000 dinara taman da kupim nešto od zimske obuće za dete - kaže nam.

Druga majka koja ima dvoje dece kaže nam da joj je laknulo kada je saznala da će podela ipak biti pre nove godine. Za tih 12.000 dinara kupiće nešto od obuće ili odeće za zimu, a novac koji je ušedela potrošiće na ono čemu se deca inače najviše raduju, a ne kupuje tako često - igračke.

Spisak radnji

Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti do 1. marta 2023. godine i to u sledećim radnjama: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run n More”, „Extra Sports”.

Iznos od 6.000 dinara nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može se iskoristiti u datom roku za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon-vaučera, odnosno 6.000 dinara.

Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate, objavljeno je na sajtu Grada Beograda.

Poklon-vaučeri će najkasnije od 26. decembra biti dostupni u svim državnim i privatnim predškolskim ustanovama, kao i u državnim i privatnim osnovnim i srednjim školama, gde će građani moći da ih preuzmu.

Vaučere će dobiti sva beogradska deca i to od vrtićkog uzrasta do 19 godina. Dakle, sva maloletna lica, zatim učenici osnovnih i srednjih škola, zaključno sa učenicima četvrtog razreda srednje škole.




BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR