Glas Javnosti

Odluka PU Boško Buha ugrozila bezbednost roditelja i male dece u Inđiji?

Vesti
Autor: Glas javnosti

Odluka PU Boško Buha u Inđiji da zatvori jedan od ulaza u objekat "Sunce" navodno iz bezbednosnih razloga stvorila je još veći problem.Taj ulaz koji je bio sa parkinga Idea marketa su roditelji dece koja pohađaju vrtić koristili su najčešće zbog svoje pristupačnosti.


Sada je ulaz u vrtić moguć jedino iz ulice Dušana Jerkovića koja je jedna od najprometnijih u Inđiji.Parking mesta u neposrednoj blizini vrtića su uglavnom zauzeta.Roditelji koji dovoze decu parkiraju se u neposrednoj blizini a pošto za ostavljanje vozila nema parkinga čine to pred ulazima ugrožavajući privatne posede pa čak i zaustavljanjem na sred ulice.

Kolaps koji nastane stvori ogroman broj vozila u ulici Dušana Jerkovića te je na taj način ugrožena bezbednost dece i roditelja.

U blizini se nalazi strogi centar grada i osnovna škola pa je izlazak iz gužve moguć samo uz ogromno strpljenje i čekanje.

Zašto je najfrekventniji ulaz u vrtić zatvoren niko ne zna, javnost je ostala uskraćena za tu informaciju.

Problem koji je nastao moraće da se reši što pre jer je sadašnje stanje neodrživo, a sa druge strane veoma nebezbedno.


Jedno od rešenja je da se koristi stari ulaz u vrtić, a bezbednost reši u korist svih.Ukoliko je to neizvodljivo i mora da se koristi drugi ulaz, mora se obezbediti određen broj parking mesta za roditelje dece koja pohađaju vrtić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR