Glas Javnosti

НЕ ПРОПУСТИТЕ: ДИКТАТУРА ВИРУСА - СПЕЦИЈАЛНИ, ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ

Vesti
Autor: радио гама5

 На италијанској радио станици Гама 5, Марчело Памијо емитовао је 6. марта хронологију диктатуре коронавируса - где и како је произведен, и да ли је постао моћно оружје за специјални рат великих сила? Да ли ће пандемија коронавируса променити свет?

 

Хронологија догађаја изгледа овако:

У Вухану, у Кини, 2014. године  оснива се прва лабораторија максималне билошке сигурности. У пројекту су, уз Кину, и Француски Инститит Лион, те америчка Галвестон Нешнл лабораторија, са Универзитета у Тексасу. Финансијер Галвестона је америчко Министарство одбране.

Годину дана касније, јула 2015. године институт Пирбрајт патентира ослабљени корона вирус. Овај институт је под покровитељством британске владе, а међу најважнијим финансијерима су Бил и Мелинда Гејтс.

Комерцијални рат почиње 2018., када амеирчки председник Доналд Трамп уводи таксе 25 % на челик и 15 % на алуминијума, а Кина је највећи светски произвођач челика. Тиме се покушава смањити амерички дефицит од 566 милијарди долара, од чега 370 милијарди „припада“ Кини која постаје непријатељ бр. 1 за САД. Кина одмах одговара порезима на америчку робу. У Канади је након тога ухапшена финанцијска директорица Хуавеја, под оптужбом да се бавила шпијунажом.

Прошле године „без мотива"(?) из лабораторије НМЛ у Винипегу, прве лабораторије у свету у којој је изолован вирус САРСа, бродом према Вухану одлазе узорци вируса Еболе, ЛПА и корона.

Отворена је истрага против двоје запослених из ове лабараторије, у питању је брачни пар. Жена, докторица, и пре тога сарађивала је са америчким министарством одбране, Пентагоном, односно агенцијом ДАРПА. У Винипегу су заједно радили на мутацији корона вируса.

Истовремено, Трампов асистент, односно гласноговорник државног Већа сигурности САД, Гарет Маркиз, на твитеру пише како нема потребе да италијанска влада помаже „инфраструктури Кине." Само пар дана пре овог твита, италијански премијер Конте информише јавност о новом Путу свиле, односно економској сарадњи са Кином. Италија тако постаје први комерцијални савезник Кине у овом делу света, а то је претња за француског председника Макрона. Америка и Француска вербално нападају Италију. Макрон је такође преговарао са Кинезима, али, изгледа да су они предност дали Италијанима.

Прошлог маја Вашинтон је забранио америчким фирмама продају технологије Хуавеј, после чега је кинески јуан девалвирао. У Њујорку, потом, у организацији Интитута Џон Хопкинс, Економског форума и Фондације Гејтс, ради се симулација корона вируса, како су објаснили, да би се сазнало како заразе заштитити могуће жртве, односно 75 милиона људских живота.

Истог дана, 18 октобар 2019. у Вухану су се одржали војни спортски сусрети, а међу такмичарима су били и амерички војници.

Пре само четири месеца,  Трумп је потписао подршку демократском покрету у Хонг Конгу, против кинеских власти, а у децембру, у италијанском парламенту, поднет је извештај  којим се скреће пажња на опасност од кинеске интелиџент шпијунаже, чиме се доводи у питање пројекат Пут свиле, који је тамошња влада потписала са Кином.

Првог дана децембра појављује се корона вирус. Инкубација траје 14 дана, што значи да је све кренуло половином новембра, након експеримента у Њујорку и војних игара у Вухану.

Институт Џон Хопкинс објављује на својој страници како се њихов експеримент из октобра 2019 односио на имагинарну епидемију. У међувремену су им стигле хиљаде маилова са критикама и протестима. Људи су били сигурни да је експеримент из октобра изазвао епидемију.

Изненада умире доктор Френк Плумер, директор канадске лабораторије у Винипегу из које је двоје истраживача послало вирусе у Вухан.

Шта следи?

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR