Glas Javnosti

UHAPŠEN POZNATI VOĐA NAVIJAČA: Damjan Šobić u stanu skrivao drogu i novac!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Damjan Šobić (39), vođa Partizanove navijčkke grupe Alkatraz, uhapšen je u akciji beogradske policije i Višeg janvog tužilaštva u Beogradu!

Kod njega je pronađena veća količina droge, a u istoj akciji lisice su stavljene i njegovom mlađem bratu Miroslavu (38), kao i Marku M. (35).

- Tom prilikom zaplenjeno je kilogram marihuane, oko 110 grama heroina i oko kilogram smese za uvećanje opojne droge heroin, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge. Vrednost ukupno zaplenjene droge procenjuje se na oko 3.000.000 dinara - saopšteno je iz MUP-a. Sva trojica, kako saznajemo, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branila su se ćutanjem, posle čega im je određen pritvor.

Vođa navijača, koji je više puta do sada hapšen, kao i njegovi saradnici sumnjiče se za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Šobić je, podsetimo, poslednji put hapšen u januaru 2021. i tada je prilikom pretresa njegovog stana pronađen pištolj sa 13 metaka, dok je navodno u garaži otkriveno više automobila, od kojih je jedan bio blinidrani, dok su na drugom, kako su pisali mediji bili blinkeri.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR