Glas Javnosti

NAPALI MALOLETNIKA U CENTRU BEOGRADA ZBOG ZVEZDINOG NAVIJAČKOG DUKSA: Siledžija izvadio nož, a napadanuti dečak uradio OVO

Hronika
Autor: Glas javnosti/ kurir.rs

Policajci sa Savskog venca priveli su danas J.P. (18) zbog sumnje da je sa još jednim poznanikom napao maloletnog tinejdžera i uz pretnju nožem mu skinuo duksericu sa obeležjima navijačke grupe Crvene zvezde.

Prema nezvaničnim saznanjima, incident se dogodio danas oko 13.30 u Ulici Svetozara Markovića kada su J.P. i još jedan mladić presreli maloletnika dok je stajao na ulici u blizini Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš".

- Napadači su prišli maloletniku i od njega zahtevali da skine i da im preda duksericu na kojoj je pisalo "Delije Sever". Napadnuti mladić je odbio da skine duks, a J.P. i drugi napadač tada su počeli da ga vuku iza škole i da mu prete - navodi dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima u jednom trenutku jedan od dvojice napadača izvukao je nož kojim je zapretio maloletniku.

- Videvši sečivo uplašeni mladić je odmah skinuo ranac i jaknu, a zatim i duksericu sa navijačkim obeležjem koju je predao napadačima. Nakon toga huligani su pustili tinejdžera, a J.P. je duksericu bacio u obližnji kontejner - objašnjava on.

U međuvremenu o incidentu je obaveštena policija koja je efikasnom akcijom ubrzo identifikovala, a zatim i uhapsila jednog od huligana dok za drugim traga. Protiv J.P. biće podneta odgovarajuća krivična prijava u redovnom postupku.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR