Glas Javnosti

Muškarci pobesneli: Pogledajte pitanja u slagalici i odgovore

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nedavno je zavšen 168. ciklus Slagalice a titulu šampiona poneo je Novosađanin Miloš Rakita

Slagalica je, dokazano, najgledaniji kviz na ovim prostorima, a svako malo kontraverznije pitanje se danima kasnije pominje i razmatra.


U novom izdanju igre „Ko zna zna“, plavi i crveni takmičar su prvo dobili pitanje „Kako na slovo V glasi naziv najnižeg podoficirskog čina u u vojsci Srbije“. Obojica takmičara se nisu ni javili da odgovore na pitanje.
„Nakon toga pitanje je išlo „Kako se preziva španski dizajner Manolo, čije su cipele omiljeni detalj lika Keri Bredšo iz serije Seks i Grad“. Dvojica takmičara su potrčali da odgovore na ovo pitanje, a kako već biva, kako nisu znali na ovo izrazito muško pitanje a znali su žensko, izazvali su gnev i bes pavijana, pardon, muškaraca širom interneta.


„Nek’ se takmičari spreme polako u Gulag“, „Da su se bar pravili da ne znaju i ovo drugo sačuvali bi neki minimum dostojanstva“; „Ako ovo nije poruka da se vrati vojni rok, ništa nije“; neki su od komentara.


Ipak ima i onih koji smatraju da je sve ovo ok, da nije strašno, i da je vojna retorika nadamo se, ostavljena u prošlosti. Kao što reče jedna komentatorka:

„Većina ovih koji vređaju nisu ni bili u vojsci, a ne bi ni mogli da kupe Manolo, tako da njima stvarno nije lako“.

Podsetimo, nedavno je zavšen 168. ciklus Slagalice a titulu šampiona poneo je Novosađanin Miloš Rakita.

Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR