Glas Javnosti

ČEDA PODMORNICA "TORPEDOVAO" AKADEMSKE KRUGOVE U SRBIJI A I ŠIRE

Vesti
Autor: Glas javnosti

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu komentarišu da će zaražavanje profesora Nikole Samardžića opakom polnom bolešću poreklom iz Somalije, kojom ga je ozračila „nuklearna podmornica“ Čedomir Stojković, izazvati domino efekat u toj visokoškolskoj instituciji. Trenutno je u paničnom strahu Samardžićev dugogodišnji ljubavnik Jovo Bakić, ali i brojne druge njihove mlađe kolege, za koje se zna da su im Samardžić i Bakić usađivali ideološku matricu, ali i mnogo više od toga.



Kako stoje stvari, gotovo je izvesno da je „Čeda podmornica“, najglasniji borac protiv tzv. malignog ruskog uticaja, zapravo izvršio daleko veći, direktniji i neprijatniji maligni atak na prozapadne akademske krugove, i to ne samo u Beogradu, nego i daleko šire. Naime, davno uspostavljeni homoseksualni izopačeni lanac čak nadilazi granice Srbije, jer ga čini beogradsko jezgro Samardžić-Bakić-Srđan Milošević, koji se grana ka Novom Sadu posredstvom posebno perverznog Milivoja Bešlina, karike u lancu koja prespaja ka Hrvatskoj, gde istovremeno bludniči sa Hrvojem Klasićem i Tvrtkom Jakovinom, najistaknutijim prozapadnim i neoliberalnim hrvatskim istoričarima novije generacije.

Budući da su u pitanju izuzetno neotporni mekušći, somalijski soj koji je među njih posejao akcidentni reaktor i „uglancana bojeva glava“ Stojković, najverovatnije će ostaviti teške posledice. U tom slučaju, neki od najistaknutijih zapadnih satelita u regionu biće u velikom zdravstvenom i reputacionom problemu, čime je „podmornica“ nesvesno učinila najveću uslugu upravo Rusiji, koja zbog toga treba čak i da ga odlikuje. Pošto će pomenuti problemi biti neodvojivo povezani sa povećanom potrošnjom antibiotika i drugih farmaceutskih proizvoda, treba razmisliti da se „podmornici“ dodeli orden Mendeljejeva prvog stepena.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR