Glas Javnosti

"PRAVDA" za Čedu Podmornicu i njegove jeftine političke poene

Vesti
Autor: Glas javnosti

Nakon najava da bi propali advokat Čedomir Stojković, u krugu antiputinovskih „opozicionara“ poznatiji kao „riđa podmornica“, mogao biti priveden zbog iscrtavanja slova Z na zgradi u kojoj boravi državljanka Ukrajine, upućena javnost moli nadležne da još jednom razmisle.



Na stranu to što će ova podvodna (da ne kažemo žabokrečinasta) tvar pokušati na krilima tog slučaja da sakupi krhotine svog politikantskog delovanja i ubere neki prozaični poen. Zapravo, mnogo je važnija druga dimenzija potencijalnog problema i ona nije u nadležnosti MUP i pravosudnih organa, već Ministarstva zdravlja. Naime, osnovano se može pretpostaviti da će „podmornica“ dati sve od sebe kako bi u ustanovi zatvorenog tipa nastavio da zadovoljava sopstvene patološke homoseksualne potrebe i time dovede do izbijanja epidemije polnih bolesti među ljudima koji su se tamo obreli.

Takođe, treba uzeti u obzir da će ovaj „nosač bojeve glave“ pokušati da se predstavi kao „izbeglica“ iz Ukrajine, samo kako bi se dokopao nekog od migrantskih kampova, jer tamo se uistinu nalazi njegova ciljna grupa, naročito ako dolazi iz Somalije. Sveže su još i nezaceljene „podmornicine“ izopačene uspomene iz Brisela. Zamislite, dragi čitaoci, kakve tek posledice mogu proisteći iz tog scenarija.

Zato, cenjeni nadležni državni organi, uzmite sve ovo u obzir, pa procenite da li bi sa stanovišta javnog interesa bilo isplativije kupiti mu avionsku kartu u biznis klasi i uplatiti turističku destinaciju „Somalija – mesto gde vaši snovi postaju java“.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR