Glas Javnosti

NIKOLA ŠAINOVIĆ: TREĆI SVETSKI RAT je osveta RUSIJI I SRBIJI za prva DVA! (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

SFRJ je bila sinonim i uzor sopstvenog puta u izgrađivanju društva na kome je preskočeno nekoliko faza u razvoju agresivnog kapitalizma koji nam se osvetio i posle jedne od dominantnih uloga u podeljenom svetu vratio nas za najmanje 100g unazad.

Iz države u kojoj je jedina granica bila, posebno za mlade, u njihovim sposobnostima i umećima, gde su kolone radnika išle u tri smene na posao, došli smo u situaciju da ih više nema ni za jednu potpunu i da je mnogo više kolona u kojima mladi i najsposobniji odlaze iz zemlje.

Zapad je na prevaru pretvorio uz pomoć sledbenika NDH Srbe u nacionalnu manjinu u Hrvatskoj, a u razbijanju SFRJ, koje je krenulo u Sloveniji pod rukovodstvom operativaca CIA, gde je Kučan potpisao kapitulaciju koju su Ante Marković i Veljko Kadijević sakrili, velikog udela imalo je uz zapadne mrzitelje i SFRJ i Srbije i državno i vojno rukovodstvo SFRJ zbog svoje inertnosti, naivnosti i neodgovornosti.

Kiro Gligorov i Alija Izetbegović su priznali u čemu ih je i kako nagovorio pre svega Američki ambasador Voren Zimerman.

O svim tim pitanjima, gde smo sada i da li se SFRJ mogla sačuvati, odnosno, da li je istu u svim oblicima YU trebalo i stvarati, razgovarali smo sa NIKOLOM ŠAINOVIĆEM koji ne samo da je osetio domete zapadne „demokratije“ i „civilizacije“ već je iz haškog kazamata doneo brojna značajna dokumenta dobijena iz skoro svih republika tadašnje SFRJ.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR