Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO! STRUČNJAK SA FLORIDE SE PRIKLJUČIO ISTRAZI: Matej je živ, krije se zbog ljubavi (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Parapsiholog Robert Kajsler, poreklom iz Srbije, koji već 20 godina pomaže policiji na Floridi u rešavanju najtežih zločina, tvrdi da je Splićanin Matej Periš (27) živ i da se navodno krije u okolini Beograda!

Hrvat je, prema rečima parapsihologa, naprasno iščezao poput Barbare Vitez, koja je misteriozno nestala 25. novembra 2016. godine, sa svega 15 godina, kada je navodno pala s mosta u reku Sentu. Devojka je živa, kako tvrdi Kajsler, ali ne želi kontakt s porodicom, a mladić se odlučio na gotovo identično bekstvo jer je ludo zaljubljen u Maju S. iz Splita, koju nije mogao da ima!


- Po mojoj viziji Matej je živ! Sakriven je, trenutno je u Srbiji, tačnije u okolini Beograda. Ogorčen je zbog stvari koje su se desile. Ima veliki strah od oca, plaši se policije i nasmrt je izgubljen… ili pije ili nešto koristi, ali mu se misli mogu jasno pročitati. Maja je još u Srbiji, jer Mateju treba pomoć. Otac je 80 odsto ubeđen da mu je sin živ i sumnja na tu devojku – tvrdi Kajsler za "Glas javnosti".

Prenosimo vizije parapsihologa, koji je danas stupio u kontakt sa detektivima iz Beograda u nameri da zajednički uđu u trag nestalom Splićaninu i razreše misteriju koja je od 31. decembra 2021. u žiži interesovanja Srbije i Hrvatske, kao i celog regiona.

- Što se tiče Maje i Mateja to je, kako sam video, stari ljubavni odnos i ona je njega stvarno volela, dok je on poludeo za njom. Matej je hteo da ona bude uz njega, ali ona to nije želela. Žena voli da manipuliše, volela ga je, fizički, ali nije ispunjavao sve njene kriterijume, jer je ona lovac na pare. Što je vreme više proticalo, on je postajao nasilan i počeo je da joj preti, da će uraditi ovo ili ono ako ne bude sa njim. Ona definitivno nije sama i Matej to zna… Definitivno ga voli, ali nije htela da se to sazna, niti da se eksponira, a spremna je da zaštiti sebe jer ima i novac i veze. Matej je naivan, dobar, pošten… Ne vidim ništa loše u njegovom karakteru. Ona sve zna o događaju u Beogradu. Obećavala mu je i posao u Beogradu, brak, pa čak i decu, ali na kraju nije bilo ničega. Zaljubljena je u njega, ali nije išlo onako kako je njemu obećano. Moje je mišljenje da je došlo do velikog okršaja, kada je otkrivena njihova tajna veza i glavom tvrdim da ona nije sama… Ili je u vezi sa bogatašem, čije ime ne sme da se otkrije ili je u braku. To njegovi drugovi znaju. Te noći je verovatno došlo do incidenta, jer je on požurio da vidi gde je ona i zašto se nije javila, ali je otišao na pogrešno mesto. Moguće je da ga je neko te noći pretukao i da ga je ona posle toga sakrila… - navodi Kajsler i ističe da Matej nije došao u Beograd zbog dočeka Nove godine, već da su mu bili obećani posao i zarada.


- U centru pažnje je bio posao. Maja nije želela da se vidi sa njim niti njegovim društvom, jer to nije bilo dobro za nju. On nije jurio bez glave i jedan od prijatelja zna sve, ali ne sme da kaže o čemu se radi. Možda je Matej išao predaleko i možda je gnjavio Maju, a ona to nije volela. Moguće je da je bilo i pretnji, jer je insistirao da bude sa njim. Matej je želeo da pobegne iz Srbije i moguće je da je čekao da dobije svoju zaradu. Ona je zaradila velike pare zahvaljujući njemu, ali mi još nije poznata uloga Mateja u njihovom zajedničkom poslu. Moguće je da mu je ona kritične večeri rekla: „Završili smo, ostavi me na miru“, a da je on malo popio i da je ipak otišao na lokaciju gde je ona bila zbog čega je došlo do problema. Moguće je da je isplivao na drugu stranu i da ga je ona čak i spašavala - navodi naš sagovornik.

BONUS VIDEO Legendarni srpski policajac provalio šta se krije iza rafala na Đokovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR