Glas Javnosti

KAJEM SE, ŽAO MI JE ŠTO NISAM! Misteriozna Splićanka se napokon oglasila u javnosti (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Maja S. sa kojom je Matej Periš ostvario poslednji kontakt kada je kobne večeri pozvao iz kluba "Gotik", kaže da joj je najžalije što se Perišu nije javila u pozivu koji je imala u 22.39 časova.

Potraga za nestalim Perišem traje skoro 20 dana, a informacije o njegovom kretanju i ponašanju sporne noći su prilično oprečne. Podatak da je Periš kobne večeri u više navrata bio u kontaktu ili pokušao da ostvari kontakt sa Majom S, sugrađankom koja je u to vreme takođe boravila u Beogradu, ali ne sa Matejevim društvom, daje potopuno novu sliku događaja.

Ona je u naš glavni stigla pre Periša, a kako su hrvatski mediji pojasnili, reč je o devojci koja redovno posećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se verovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, videvši na društvenim mrežama da je u Beogradu. Nakon što je informacija da je ona Matejev poslednji kontakt izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama u povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S. sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

"Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade", rekla je Maja S. emisiji "Eksploziv". Ovo je prvi put da je Splićaka izašla u javnost i rekla bilo šta o Periševom nestanku, a njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima, da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama. Reč je inače o imućnoj Splićanki koja uživa u luksuzu, a vlasnica je nekoliko plovila na kojima je Periš radio kao skiper. Interesantno je da je ona prva osoba koja je potvrdila da je Periš koristio narkotike, za razliku od njegovih prijatelja koji su to u više navrata demantovali,piše B92.

BONUS VIDEO Legendarni srpski policajac provalio šta se krije iza rafala na Đokovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR