Glas Javnosti

Jednostavan trik za ogledalo bez mrlja koje će blistati kao novo

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

Ako je vaše ogledalo stalno mutno, probajte da ga očistite ovom prirodnom mešavinom.

Ogledala se brzo zaprljaju, a kada su mutna ne možete da se lepo ogledate. Ako je vaše ogledalo mutnije nego što želite, vaša rutina čišćenja verovatno treba poboljšanje. Iako nije potrebno puno da bi ogledalo ponovo izgledalo čisto i blistavo, potrebno je malo znanja i iskustva, kao i prirodni sastojak koji verovatno već imate u svom domu - belo sirće.


Jednostavna mešavina vode i alkoholnog sirćeta održaće ih dugo čistim, a ukloniće tragove i mrlje. U bočicu s raspršivačem sipajte 50:50 vodu i sirće. Za najbolje rezultate koristite krpu od mikrofibera jer ne ostavlja dlačice.

Poprskajte mešavinu na ogledalo ili na krpu. Izbegavate kružne pokrete za čišćenje ogledala. Umesto toga ruku pokrećite u obliku slova "S". Brzo obrišite ogledalo od vrha prema dole cik-cak pokretima.


Nakon što ga obrišete, pogledajte ga pod uglom od 45 stepeni kako biste bili sigurni da su sve mrlje i ostaci uklonjeni. Čistom krpom još jednom pređite preko ogledala cik-cak pokretima. Nakon toga vaše ogledalo biće kao novo.

Glas javnosti/U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR