Glas Javnosti

ZLATO ROMANOVIH (3): ROČILD RUSKIM NOVCEM UZDIZAO AMERIKU! Revolucijama odlažu vraćanje 46.000 tona ruskog zlata

Svet
Autor: Glas javnosti

Novac ruskog cara Nikolaja, 46.000 tona zlata, Ročild je iskoristio za izbornu kampanju Vudro Vilsona koga su bukvalno naterali da im preda u privatnu svojinu federalni rezezervni sistem.

Po inicijativi Nikolaja Drugog u neutralnom Hagu je 14. maja 1896. godine prošla prva svetska  konferencija.

Osim pitanja ograničenja naoružanja na konferenciji je pokrenuto i pitanje stvaranja arbitražnog suda. Druga konferencija je sazvana 1907. godine  takođe na inicijativu Nikolaja Drugog sa predlogom da se utvrdi procedura osnivanja međunarodnog finansiskog sistema i založena je  osnova za "Ligu nacija". Tri godine ranije, 1904. godine na tajnoj konferenciji  u Parizu je utvrđen princip stvaranje sverske banke i utvrđena novčana, osnivačka masa. I tako, korak po korak i ruski Car Nikolaj Drugi je do 1912. godine iz Španije  prebacio u Ameriku 46.000 tona zlata
(?) time dobio mesto u osnivačkom pulu sa 52 milijarde dolara u zlatu ali je zajedno sa drugim ulagačima doživeo krah  na "zlatnom polju".
 
злато  самородно 
Ročildovi finansisti su sve ulagače obmanuli finansirujući izbornu kampanju Vudro Vilsona koga su bukvalno naterali da im preda u privatnu svojinu federalni rezezervni sistem napravljen umesto svetskog finansijskog sistema osnovanog na "zlatnoj osnovi" . Na taj način udeo od 88, 8 % pripada do dana današnjeg Rusiji a 11,2%  kineskim naslednicima poslednjeg kineskog cara Cin Li Džona.

Dokumenti

Između Amerike i Rusije je potpisan dogovor o predaji zlata ne kao poklon već dato u arendu sa rokom od 100 godina koji je istekao 2013. godine. Posebno je naglašeno  da je stavka za zlato od 48,6 hiljada tona (?)  kamata od 4% godišnje. Dogovori su napisanu u šest primerka: Tri su ostali u Americi a tri su predati Rusiji. Osim toga je pušteno i 12 "zlatnih sertifikata" za zlato koji su glasili na donosioca.

Sertifikati su predani ruskom Gasudaru a on je to predao na čuvanje Grigoriju Raspućinu. Razlozi za poverenje Raspućinu nisu sasvim jasni. Nedugo do ritualnog ubistva Raspućin je sertifikate predao na čuvanje pouzdanim članovima familije ili, možda, svom kumiću Petru Dolgorukom. Za tim sertifikatima je organizovan pravi lov jer bi u suprotnom svaki vlasnik sertifikata mogao da razruši imperiju Ročilda. Usput, u to vreme je u domu kneza Jusupova gde su ubili Rasputina izvršen detaljan pretres kuće. Bili su  lomljeni  kreveti, stolovi i  nameštaj , lupani zidovi, i rušile tavanice, pisale su novine tog vremena. Ništa nisu našli i sertifikati su ostali u vlasništvu carske familije.
  

 
Posle neuspeha sa Rasputinom bilo je jasno da će bez uklanjanja Cara i njegove familije sudbina Ročildovih i FRS visiti  večno o koncu. Uz pomoć bankarskih kuća Rjabušinski, Poljakov, Rafailoviči i Živutovski ( stric Lava Trockog) finansirana je Februarska a odmah zatim i Oktobarska Revolucija. Desna ruka Rotčilda je bio Nikolaj Nekrasov, mason i zamenik predsednika državne Dume.Nekrasov je dirigovao , praktično, svim bankarskim kućama omogućivši im dostup kreditima velikih banaka sa zapada Evrope i Amerike.

Godine 1939. je uhapšen a na saslušanju je priznao sve mahinacije u finansiranju Oktobarske Revolucije. Zapisnici sa saslušanja ni do danas nisu objavljeni. Posle prve revolucije Car se sklonio u Toboljsk .Govori se da je  pred Oktobarsku revoluciju deo carske arhive , uključujući i ugovore i  sertifikate, sklonjen uz pomoć carskog načelnika bezbednosti Jevgenija Kobilinskog .
U vreme posleoktobarske revolucije i borbe za vlast nikome nije bilo do zlata u Americi a još i bez dokumenata... Tek krajem tridesetih godina  prošlog veka je podignuto pitanje. Staljin je odlično znao da se zemlja nalazi na pragu velikog rata  a svaki  rat su finansije, finansije i opet finansije. Po ne potvrđenim podacima Staljin je planirao da pošalje Vječeslava Molotova da na skupštini Lige Nacija pokrene pitanje carskog zlata i zatraži od Amerike vraćanje duga SSSR-u . To bi izazvalo veliki  međunarodni skandal i haos. Ali, u "pravo vreme" , godine 1939.  SSSR je isključen iz Lige Naroda zbog rata sa Finskom. Uskoro je došlo do svetskog rata a 1953. je umro Staljin i na povraćaj novca se ponovo zaboravilo.

nataliya_poklonskaya_ 4 (1) 
U vremenu od kraja rata pa do  razvoja  SSSR-a finansijska imperija Ročilda je rasla i uticala u stvaranju novih banaka, privatnih i državnih. Praktično sve banke sveta sazdane Ročildima ulaze u sistem "LIBOR" , kasnije SVIFT  i moraju da šalju na neke nepoznate račune 4% od godišnje zarade. Usput, sistem "LIBOR" važi i za centralnu banku Rusije što se mnogo i ne skriva . Sistem ruske centralne banke je vrlo komplikovan i nejasan i mnogi ekonomisti smatraju da je to ruska filijala FRS.

U svetu postoji samo nekoliko banako koje su zaista državne. To su Sirija, Venecuela, Kuba, Iran i Vijetnam. Mađarska je pre nekoliko godina samo objavila da planira nacionalizaciju svoje centralne banke i odmah dobila po prstima sa formulacijom - "kršenje demokratskih principa"... Gotovo sve transakcije idu kroz današnji SFIFT  a vi pogodite kome idu ta 4%?

Suočeni sa  mogućnošću, eventualno, gubitka tih  velikih para, klan Rodčilda je krenuo drugim putem, za svaki slučaj. Uz pomoć Borisa Nemcova i Pavla Borodina Marija i sin su predstavljeni "novom Caru"- Borisu Jelcinu. Piar propaganda na te  pare  je bio ogroman. Marija je i dalje držala ruku na pulsu ruske politike. I dalje je letela po Rusiji i to na ličnom avionu Dmitra Medvedeva, avionom iz  avio odreda "Rusija" kako bi se registrovali sastanci sa mnogim guvernerima, višim državnim činovnicima, višim činovima RPC.


Došlo vreme da se vraćaju dugovi - 2

Naravno, Ročildi čine sve da ne bi vraćali te dugove. Ratovi, revolucije, "Majdani"... "Rad sa carskim naslednicima" je scenario po kome bi  vratili u Rusiju monarhiju a Mariju postavili za Caricu a ona bi se  u znak zahvalnosti oderekla u korist FRS odrekla svih potraživanja. 
Krenula je velika politička igra u kojoj "državnici" pokušavaju da vrate pare koje su neophodne za državu za razvoj zemlje u ovim teškim vremenima  a "ultraliberali- monetaristi" ubrzavaju razvoj scenarija pod izgovorom -"Rusiji je potreban novi Car".
Po scenariju stupanja na tron i prava  na nasledstvo  Marija bi se otkazala svih pretenzija na carsko zlato i tako  sačuvala dolarovu dominaciju i  monopol FRS na svetskoj finansijskoj sceni. Tada nebi uz sve dokumente, niko mogao da  dugo, dugo, vremena skrene tok istorije.


Odkud toliko zlata Caru?

Carska familija Romanovih je bila najbogatija carevina na svetu. Sa Aljaske i Ruske Kalifornije je  doneseno oko 26 hiljada tona zlata . U carskoj kasi se čuvalo i francusko zlato oteto francuzima posle pobede nad Napoleonom. Za osnivanje rusko-američke korporacije privučene su i druge privatne kompanije  koje su imale dosta zlata.

Николаи 2 
Šta bi se  desilo da je kojim slučajem Marija Hohencoler rođena Romanov stupila na tron? Strašno, katastrofa. Malo je falilo da se to i desi. Mariju  je  čak Patrijarh Kiril nazvao "zakonita vladarka Rusije" prilikom praznovanja  400 godina Doma Romanovih a dedu i oca Marije - ruskim patriotima! Na svu sreću, Patrijarha nisu poslušale trezvene glave Rusije. Više od toga, "mogući naslednik Georgije"  je nosilac maltijskog ordena. Pravoslavni čovek prosto ne može da bude u katoličkom bratstvu.
Bilo je još mnogo lažnih dokumenata i priznanja, nameštanja i lobiranja ," kupovine ljudskih duša" ... dodajmo da je vrhovni sud Rusije 2008. godine rehabilitovao Cara Nikolaja Drugog i njegovu ženu i decu. Tim priznanjem je praktično ozakonio pretenzije Romanovoj na presto.

Za sada je istorija ruskog zlata ovaka a kako će biti u budućnosti ostaje da vidimo. Na kraju da  pitamo: Zašto u Rusiji uspevaju stalni zemljotresi, revolucija, komunizam, hitlerizam, "perestrojka" Ukrajina... Šta je sledeće.
Dok je haosa biće i Rotšilda.












BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR