Glas Javnosti

ŽENA SE PORODILA U TOALETU AVIONA: Pomogla joj je STJUARDESA, poznato kako su mama i beba

Svet
Autor: Glas javnosti

Žena je rodila zdravu bebu u toaletu na letu kompanije Frontier Airlines, navodi se u objavi tog avioprevoznika na Facebooku.

Putnica je imala prevremene trudove tokom leta iz Denvera za Orlando, stoji u tekstu na Facebooku, koji je objavljen 17. maja. Stjuardesa Diana Điraldo joj je tada pomogla doći do toaleta i pomogla pri porodu.

U saopštenju, kapetan Kris Naj, koji je upravljao avionom, rekao je da se avion preusmerio na floridski aerodrom Pensakola, a zatim nastavio u Orlando nakon što su majka i beba uspeli sići iz aerodroma uz pomoć medicinskog osoblja.

- Cela ekipa je stvarno odradila izvrstan posao - rekao je Naj u komentaru koji je podeljen na Frontierovoj Facebook stranici.

 - Dispečer je takođe napravio sjajan posao predloživši aerodrom Pensacola i pripremio vrata i bolničare za nas. Ovo je bio dobro obavljen posao i bio sam srećan što sam video da svi zajedno rade na uspešnom porodu novorođenčeta u avionu - dodao je.
Iako bebino ime i pol nisu javno objavljeni, Frontier je otkrio da je srednje ime novorođenčeta Skaj (eng. nebo) zbog neobičnih uslova njegovog dolaska na svet.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR