Glas Javnosti

Zemljotres u Turskoj sve više dobija obim teorija zavere

Svet
Autor: Glas javnosti

Čini se da zemljotres u Turskoj postaje sve veća misterija. Na društvenim mrežama i svetskim medijima ali i tabloidima, sve češće možemo pročitati i čuti različite varijacije o ovoj temi. Teorije zavere ne prestaju da se šire, te narod u ovom haosu ostaje samo zbunjen.

Tako, pojedini geofizičari smatraju da zemljotres nastao kao prirodna pojava ne može izazvati podrhtavanje tla, kakvo je bilo u Turskoj i Siriji.

Iako, dovoljno napaćen, narod Sirije nije zaobišla ni ova muka, već su se njihove neisceljene rane, samo produbile.

Svakog dana, izgleda kao da na ovu temu niko od stručnih lica nema odgovarajuć i adekvatan odgovor (sudeći po aktuelnim snimcima i objavama), već se vruć krompir prebacuje drugom u ruke. Situacija, biva zamršena kao u doba Korana virusa, kada u najvećem jeku pandemije odgovora nije bilo, a posledice su postale osetno vidljive, kako u društvenom, tako i ekonomskom životu, ali je i smrtna stopa bila jako izražena, pa se i tada tvrdilo da je virus poslat samo s jednim ciljem, a to je da uništi čovečanstvo.

Nažalost, sličnu sliku, imamo i danas, samo je uzrok posledica različit. 

Posebnu pažnju javnosti izazvao je snimak rumunske poslanice, koja ima jasan stav o ovoj temi, a snimak u kratkom roku postao viralan. 


"150 naknadnih potresa razornog zemljotresa, od kojih je drugi bio veći od prvog, bez postojanja epicentra. Područje, koje je veštački stimulisano, geološkim oružjem koje postoji već dugo vremena, i koje je do sada korišteno bez izazivanja previše žrtava, verovatno za eksperimente. Sada je to sprovedeno u praksu. Ako pažljivo pogledamo mapu gasovoda u turskoj, videćemo da je izbrazdana gasovodima i naftovodima, koji su u stvari jedan od ciljeva njihovog uništenja. Deset sekundi pre pojave tzv. zemljotresa, Turci su dodatno zatvorili ove gasovode." Reči su rumunske poslanice.

U daljem objašnjenju poslanica navodi da je 24 sata pre pojave zemljotresa, deset država iz turske povuklo svoje ambasade, te da je predsednik turske Erdogan kažnjen zbog svoje hrabrosti i časti, ali i bliskosti s ruskom federacijom.

Bilo kako bilo, činjenica je da jasnog odgovora nema, da nedužan narod ispašta, pojedina deca nikada neće upoznati svoje roditelje, jer su prerano lišena njihovog prisustva, i dok pojedini vode borbu, koplja se naravno lome na najslabijima. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR