Glas Javnosti

ŠOKANTNO: DA LI ZEMLJOTRES U TURSKOJ I SIRIJI ZA NAROD OSTAJE VEČITA MISTERIJA?!

Svet
Autor: Glas javnosti

Podsećanja radi zemljotres Biblijskih razmera u Turskoj i Siriji odneo je hiljade nedužnih žrtava. Ali, da stvar bude misterioznija, SAD, kao i druge zapadne zemlje, zatvorile su svoja diplomatska predstavništva u Turskoj, zbog takozvanih opasnosti od "terorističkih napada."

Etapa hronoloških događaja nastavlja da se niže jedna za drugom, pa je naime izvesni  Frank Hoogerbeets, na svom Tviter nalogu dva dana pre zemljotresa  najavio udar "zemljotresa" koji će pogoditi Tursku, naravno, kako drugačije biva, turski seizmolozi ostali su nemi, neki su posle ovog saopštenja negirali istinitost ove objave uz tvrdnje da se zemljotres nikako ne može predvideti.

Na začuđenje mnogih naučnika i stručnjaka o ovoj temi,  zemljotres apokaliptičnih razmera, dešava se nekoliko dana od izjave Turskog predsednika Erdogana, da će Turska izaći iz NATO alijanse i podržati Rusiju.


Dok zemljotres pogađa Tursku, na nebu se pojavljuje čudna svetlost nepoznatog porekla, za koju geofizičari tvrde da nemaju objašnjenje, pa se postavlja pitanje da li smo kao odgovor dobili teoriju zavere ili možda realnu mogućnost.

Podsećamo na sve češće priče da je zemljotres koji je uništio Tursku i Siriju možda posledica geofizičkog oružja, na koju pojedini naučnici ostaju nemi, dok je drugi podržavaju.

Takođe, osvrćući se na zemljotres koji je u Japanu uništio Fukušimu, sve češće su priče da je ekonomski razvoj u Japanu ta katastrofa usporilia i unazadila za naredhih 15 godina. Time nije smanjena samo ekonomija moćnog Japana, već je smanjena njegova konkurentska moć na svetskom tržištu. 


Da li su ove tvrdnje teorija zavere, ili smo pak s napredovanjem stigli do nivoa ljudskih mogućnosti da nekoliko osoba u trenutku može uništiti ako ne planetu onda određeni region, ili pak jedan kontinent, ostaje večita misterija za jedan narod kome su uništeni domovi, uništene porodice, na hiljade žrtava za zemljotres na koji niko odgovor nema.

Kad na sve ovo dodamo da je ceo svet u strahu od nuklearnog oružja, i da bi aktivacija jednog od dva supervulkana (npr. Tobu)  značila kraj planete, nije ni čudo što nakon apokaliptičnog zemljotresa u Turskoj i Siriji, ceo svet nastavlja da živi u strahu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR