Glas Javnosti

Zaharova: Bez podrške Zapada ukrajinski režim nestaje u sekundi

Svet
Autor: Glas javnosti

Aktuelna vlast u Kijevu pribegava ucenama svetske zajednice, jer režim ne može da opstane ni stoti deo sekunde bez podrške Zapada, njega hrane kolosalnim NATO infuzijama, izjavila je portparolka inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

– Bez materijalne i finansijske pomoći, bez naoružanja, bez političke podrške kijevski režim ne može da opstane ni stoti deo sekunde. To je onaj svetski pacijent koji bez velikog broja specijalizovane tehnike, opreme i osoblja ne može samostalno da čuje, vidi ili diše, a još manje da se kreće itd. Sigurno to znaju u ljudi u Bankovoj ulici (ulica u Kijevu u kojoj se nalazi kancelarija predsednika Ukrajine) – navela je ona.


Zaharova je istakla da je to razlog što Kijev odavno koristi metode ucene svetske zajednice i govori o tome da u slučaju da pomoć, isporuke ili kolosalne infuzije prestanu na sekundu, onda će režim nestati u jednoj sekundi.

– Jedino što ih hrani i daje im snagu su te kolosalne NATO infuzije, u pravom smislu te reči, bez toga bi doživeli kraj – dodala je ona.

Ranije je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio da će zapadne zemlje izdati Ukrajinu, ako joj na samitu Alijanse 11-12. jula u Vilnjusu, ne daju bezbednosne garancije.

Glas javnosti/S04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR