Glas Javnosti

COBI U LJUBAVI SA TAKMIČARKOM BEOVIZIJE? Možda je Kat Dosa osvojila njegovo srce

Estrada
Autor: Glas javnosti

Mlada pevačica se predstavila široj javnosti na Izboru za pesmu Evrovizije, a tada je napomenula da dolazi iz Čačka!

Slobodan Veljković, poznatiji kao Cobi, ponovo je srećan u ljubavi. Njegovo srce osvojila je mlada zvezda Katarina Kardoso, alijas Kat Dosa, koja se proslavila učešćem na takmičenju Pesma za Evroviziju ove godine.


Postepeno postali bliski

Kako izvor blizak reperu kaže, njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, a upoznali su se upravo u studiju koji je u Slobodanovom vlasništvu. Pevačica je srela repera još 2020, kada mu je poslala svoje demo-snimke kako bi prokomentarisao njen talenat. On je primetio potencijal u njoj, pa su počeli da sarađuju i od tada su bili sve bliskiji. Međutim, emocije su se stvorile mnogo kasnije, s obzirom na to da je Cobi bio u vezi s blogerkom Jelenom Nikolić, koja se vrlo brzo posle raskida s njim verila s vaterpolistom Nemanjom Vicom.

O vezi Kat i Cobija na društvenim mrežama uveliko se šire priče, a kako se šuška, viđeni su u jednom bioskopu u Beogradu kako kupuju kokice i piće.


U emisiji "Ami Dži šou" u utorak su bili učesnici PZE, a jedan od njih je bio mlada zvezda Džordži, kome je Ognjen Amidžić postavio pitanje da li bi snimio duet s Kat Dosom. Pevač je dao potvrdan odgovor, a onda je potpitanje voditelja zbunilo mnoge. Ognjen je rekao Džordžiju: "Misliš da se Cobi ne bi ljutio", na šta je pevač izjavio da se nada da neće.

Ekipa Kurira je kontaktira Kat Dosu i pitali je da li u ljubavi s Cobijem, a ona se zbunila i rekla: "Nemam komentar." Reper se nije javljao na pozive za komentar. Kat je na pomenutom muzičkom takmičenju objasnila da dolazi iz mešovitog baraka, naime njoj je otac Srbin koji je upoznao njenu majku dok je radio u Angoli, odkale je ona rodom. Deda po majci joj je iz portugala, pa ova zgodna mlada dama nesumnjivo ima zanimljive gene. Za sebe kaže da je Čačanka jer je u tom gradu odrasla, a sada dosta vremena provodi u Beogradu, zbog karijere.


Tugovao posle raskida

iako su Slobodan Veljković Cobi i i njegova bivša devojka Jelena važili za veoma skladan par i mnogi su im predviđali venčanje, njih dvoje stavili su tačku na dugogodišnju vezu. Cobijeva bivša nije dugo samovala već je uplovila u romansu sa sportistom. Nakon raskida  paparaco je uslikao repera samog u centru srpske prestonice, pa su mnogi komentarisali da tuguje posle razlaza s Jelenom. Da nakon lošeg perioda ide nešto dobro, govori i činjenica da je Cobi posle teških dana svoju sreću pronašao kraj Katarine, kojoj se smeši uspešna karijera. 


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR