Glas Javnosti

Cobi ima svoju igračku, nije šala, a ni cena joj nije mala

Zabava
Autor: Glas javnosti

Mnogi su videvši igračku pomislili da je u pitanju Kanje Vest

Reper Slobodan Veljković Cobi iznenadio je jednom od objava na Instagramu, u okviru koje je pokazao da je u prodaji lutka sa njegovim likom. Naime, u posebnim prodavnicama na rafovima se sada može naći i mala Cobi lutka, baš kao što je nekada postojala i Barbika sa likom Lepe Brene.

Za ovu lutkicu, koja verno predstavlja repera, potrebno je izdvojiti malo više novca nego za slične igračke, odnosno čak 8.000 dinara.

Ova igračka je potpuno stilizovana kao reper pa tako ima sunčane naočare koje Cobi često nosi, duboke čizme i teksas jaknu i farmerke.


View this post on Instagram

A post shared by Slobodan Veljkovic (@cobi.v)Malo je reći da su fanovi bili iznenađeni, a neki su za lutku pomislili da je urađena po liku svetski poznatog repera Kanjea Vesta.

- Jel ovo Kanje; Napravi Cobi kasicu, kapiram da bi baš dosta love stalo unutra; Jel zna da kaže slovo "R"; Bože sačuvaj, misli da je Lepa Brena; Ko smrznuti terminator - nizali su se raznoliki komentari Instagram korisnika, dok su pojedini bili začuđeni i visokom cenom lutke.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR