Glas Javnosti

UMRO NA SLATKIM MUKAMA: Poslednje trenutke proveo sa prostitutkom!

Svet
Autor: Glas Javnosti

"Slatka smrt", kako ljudi obično zovu fatalni infarkt tokom ljubavnih odnosa, dogodila se i jednom tridesetpetogodišnjem muškarcu.

 Ovaj slučaj desio se u Malaviju u Africi, dok je nesrećni čovek bio Čarls Madžava. On je posle odnosa prvobitno izgubio svest da bi kasnije preminuo. Policija je utvrdila da žena sa kojom je imao odnos, nije kriva i da se protiv nje neće dizati tužba.

-Uzrok smrti je prekomerni orgazam zbog kojeg su mu pukli krvni sudovi u mozgu- potvrdila je izjava sa obdukcije.

Statistike kažu da intimni odnosi  koji se zbog ove vrste infarkta završavaju smrtnim ishodom čine oko 0,6 odsto svih iznenadnih smrti. Dok se pak po istoj statistici navodi da seksualni odnosi jednom nedeljno prepolovljavaju rizik od prerane smrti.

Da ova smrt nije jedina svedoči i slučaj iz Francuske gde je sud proglasio železničku kompaniju TSO odgovornom za smrt zaposlenog koji je preminuo od srčanog udara tokom seksualnog odnosa sa nepoznatom ženskom osobom na službenom putu. Pariski sud je njegovu smrt proglasio smrću na radnom mestu, odnosno povredom na radu i na osnovu toga njegova porodica dobila je pravo na odštetu. Muškarac, imenovan samo kao Gzavije Iks, radio je kao inženjer za TSO nedaleko od Pariza.  Umro je 2013. u hotelu tokom službenog puta u centralnoj Francuskoj zbog, kako je poslodavac opisao, „vanbračne veze sa potpunom nepoznatom ženskom osobom".

Lekari objašnjavaju da ukoliko je odnos previše intenzivan, a osoba narušenog zdravlja, moguće je da će doći do infarkta, moždanog udara, loše kombinacije terapije sa lekovima za potenciju, kao i krvarenja u mozgu koje se javlja kada osoba koja upražnjava seks pokušava da izdahne kroz zatvorene disajne puteve.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR