Glas Javnosti

Umrla najstarija sestra Donalda Trampa, Merijan Tramp Beri u 86. godini

Svet
Autor: Glas javnosti

Najstarija sestra Donalda Trampa Merijan Tramp Beri umrla je u 86. godini.

Bivša sudija saveznog apelacionog suda pronađena je mrtva u svom stanu u Gornjem Ist Sajdu na Menhetnu u ponedeljak ujutro. Uzrok njene smrti još nije poznat, a njujorški medicinski istražitelj je pokrenuo istragu.

Tramp i Merijan su bili bliski dok je on gradio svoje carstvo nekretnina i kandidovao se za predsednika. Ali pukotine su se pojavile u njihovoj vezi kada je Trampova nećaka, Meri objavila audio snimak Merjane u kojoj kaže da „nema principa“ i „ne možete mu verovati“.


Predsednikova starija sestra takođe je rekla da „on ne čita“ i navela da je njegovih "pet bankrota" jedina dostignuća koja je imao.

Barija je predsednik Bil Klinton imenovao za višeg sudiju u američkom Apelacionom sudu 1999. godine. Penzionisala se 2019. godine zbog istrage o tome da li je bila umešana u navodne lažne poreske i finansijske transakcije porodice Tramp.

Istraga je zatvorena bez zaključka kada je ona odstupila.

Troje od četvoro braće i sestara bivšeg predsednika je sada umrlo. Njegov najmlađi brat Robert umro je u avgustu 2020. godine u 71. godini, a Fred Tramp mlađi preminuo je od srčanog udara 1981. godine u 42. godini.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR