Glas Javnosti

UKRAJINA BESPILOTNIM LETELICAMA NAPALA TERITORIJU RUSIJE! Na meti aerodrom i transformator u Voronješkoj i Brjanskoj oblasti (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti/Kurir

Ukrajinska vojska rano jutros u 1.37 po lokalnom vremenu strateškim besplitonim letelicama TU-141 Striž napala je aerodrom Baltimor u Voronješkoj oblasti.

Inače ovaj aerodrom je baza sa bombardere SU-34, koji borbeno deluju u Ukrajini.

Na snimcima sigurnosnih kamera čuje se jak zvuk, kao mlazni motor što ukazje da Ukrajinci ponovo koriste strateške bespliotne letelice TU-141. Posle toga čuje se jaka eksplozija i detonacije zbog kojih se veliki broj alarma na automobilima uključio.

S druge strane ima onih koji tvrde da je borbeno delovala PVO, ali o tome nema pouzdanih informacija.

Takođe rano jutros ukrajinski dron napao je Klimovski okrug Brjanske oblasti, oštećen je objekat za napajanje, nema žrtava, rekao je guverner Aleksandar Bogomaz.


"Jutros je ukrajinska bespilotna letelica napala Klimovski okrug. Žrtava nije bilo. Sve operativne službe rade na licu mesta. Usled napada oštećen je objekat za napajanje, a u selu nema struje", piše na njegovom Telegram kanalu.

Oblasti Brjanske oblasti, koje se nalaze u neposrednoj blizini granice sa Ukrajinom, stalno su pod vatrom Oružanih snaga Ukrajine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR