Glas Javnosti

U JEDNOM DANU IZGUBIO 31 MILIJARDU DOLARA! Mark Zakerberg sazvao HITAN SASTANAK, pojavio se zakrvavljenih očiju!

Svet
Autor: Glas javnosti

Bogatstvo Marka Zakerberga palo je za čak 31 milijardu dolara, a ovo je drugi najveći pad ikada uzrokovan obaranjem cena akcija, dok prvo mesto zauzima Ilon Mask.

Ovo je najveći jednodnevni pad bogatstva ikada, nakon što su rezultati kompanije "Meta" u četvrtom kvartalu bili ispod očekivanja analitičara.

Kompanija "Meta" se nalazi usred istorijskog kolapsa akcija nakon što nije bilo rasta broja korisnika Fejsbuka u poslednjem kvartalu u odnosu na prethodni period, što je izazvalo zabrinutost za budući rast kompanije. Vrednost akcija je pala za čak 24 odsto.

Takav strmoglav pad je Zakerberga ostavio sa neto bogatstvom od 92 milijarde dolara, što je veliki pad sa 120.6 milijardi, piše Blumberg.

Zakerberg je danas održao sastanak sa zaposlenima, gde se pojavio zakrvavljenih očiju, i govorio je o velikim problemima sa kojima se kompanija suočava.



Gubitak bogatstva od čak 31 milijardu dolara je drugi najveći pad ikada uzrokovan obaranjem cena akcija, dok prvo mesto zauzima Ilon Mask.

Najbogatiji čovek na svetu izgubio je 35 milijardi dolara u novembru pošto su akcije Tesle pale nakon ankete na Tviteru u kojoj je Mask pitao svoje pratioce da li treba da proda 10% svog udela u kompaniji. Njegova neto vrednost takođe je pala za 25,8 milijardi dolara prošle nedelje.

BONUS VIDEO: NEDELJKO NEĐO DRAŽIĆ: OVO JE MAGIJA KOJOM SAM ZVEZDU ODVEO U BARI (VIDEO)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR