Glas Javnosti

Tri muškarca i žena TUKLI I MUČILI DEVOJČICU (17): Mislili da je umrla pa je bacili u reku

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija je odmah saopštila da je mučena devojka poznavala sve napadače

Nezapamćen zločin dogodio se u Nemačkoj kod reke Ems.

Trojica muškaraca i jedna žena satima su mučili i noževima ubadali sedamanaestogodišnju devojku, koju su potom onesvešćenu bacili u reku Ems u Nemačkoj.

Devojka je na, za sada neobjašnjiv način, preživela torturu.

Tri muškarca su u pritvoru zbog pokušaja ubistva, a žena je uhapšena zbog pomaganja i podržavanja izuzetno brutalnog zločina i podstrekavanja na ubistvo.

"Zločin je veoma jeziv i surov. Motiv je trenutno nepoznat. Devojčica je imala veliku sreću da je preživela ovaj zločin,"  rekao je u utorak Aleksandar Retemajer iz javnog tužilaštva u Osnabriku.

Zločin se dogodio 27. maja.


Prema prvoj izjavi istražitelja, 17-godišnja devojka je poznavala četvoricu optuženih.

"Prema njenim izjavama, optuženi ju je više sati mučio na usamljenom mestu gde su je namamili. Na kraju je onesvešćena bačena i vezana u hladnu reku Ems," rekao je državni tužilac Aleksandar Retemajer.

Mesto gde je bila zlostavljana je napušteni deo pozorišta na otvorenom u Mepenu.

Usled zlostavljanja tinejdžerka je zadobila povrede opasne po život. Retemajer sumnja da se probudila iz nesvesti u hladnoj vodi i uspela da se spase "Temperatura vode u reci te noći bila je 12 stepeni," dodao je on.

Prema navodima istražitelja, pretučena devojka je uspela da izađe iz reke na obalu. Poslednjom snagom dovukla se do svoje kuće i pozvonila, a zatim izgubila svest i srušila se na prag.

Hitna pomoć primila je poziv u 4.12 časova.

Devojka je sa povredama opasnim po život prevezena u bolnicu.

Istražitelji su saopštili da njen život više nije u opasnosti.

Kako je saopšteno iz policije i državnog tužilaštva, četvorica optuženih su 24-godišnji muškarac, 27-godišnja žena i dva 19-godišnjaka. Istraga o tačnom sledu događaja i motivu zločina je u toku.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR