Glas Javnosti

ČETGPT U ULOZI PROVODADŽIJE: Pronašao mu devojku, a sad su čak i vereni

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Sa porastom popularnosti ChatGPT-a od početka 2023. godine, široka lepeza njegovih upotreba postala je očigledna.

Ovom uslugom, koja broji preko milijardu korisnika, ljudi su pronašli raznovrsne načine za iskorišćavanje njenih mogućnosti. Od izbegavanja kazni za parkiranje do kreiranja budilnika, korisnici su otkrili mnoge manje-više korisne funkcije.


Jedan korisnik na platformi X, postao je nedavno viralan nakon što je objavio da je iskoristio ChatGPT za pokretanje Tinder bota, koji ga je povezao sa preko 5.000 žena na aplikaciji. Ova neobična upotreba mu je na kraju pomogla da pronađe svoju verenicu.

Aleksandr Žadan je takođe podelio svoje iskustvo, ističući da je koristio ChatGPT da komunicira u njegovo ime tokom godinu dana s devojkom koju je nedavno zaprosio 30. januara 2024. godine. Kako bi pronašao savršenu partnerku, naveo je da je bot razgovarao s više od 5.200 devojaka, imajući čak i do šest sastanaka dnevno.


Ipak, nakon što je pronašao svoju verenicu, odlučio je da stavi tačku na to.


Međutim, uprkos pričama o uspehu, neki korisnici su izrazili sumnje u stvarnost ovih priča. Jedan korisnik tvrdi da je priča lažna, tvrdeći da je prvi korisnik falsifikovao svoju diplomu i druge informacije. Drugi su istakli da je zajednica sprovela istraživanje koje ukazuje na mogućnost da je priča jednostavno izmišljena, naročito jer on navodno nije programer.



Glas javnosti/U01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR