Glas Javnosti

TALAČKA KRIZA U OREGONU: Napadač zarobio nekoliko osoba, vodili se pregovori, ima ubijenih (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

U američkoj državi Oregon, u gradu Salem, jedan muškarac zarobio je nekoliko osoba dok nisu došli pregovarači da reše talačku krizu, koja na žalost nije prošla bez žrtava.

Nekoliko osoba ubijeno u pucnjavi tokom talačke krizi u gradu Salemu na zapadu američkog Oregona, izvestili su iz kancelarije šerifa u ovom gradu.
 
Iz policije su kazali kako je jedan muškarac zarobio nekoliko osoba te da su se vodili pregovori između pregovarača i osumnjičenog, javlja US News.

- Kako se incident odvijao, tako se i pucalo - kazali su iz šerifove kancelarije, a tom prilikom ubijeno je nekoliko osoba, uključujući otmičara. Niko iz policije nije povređen, dok je iz šerifove kancelarije saopšteno kako "nema razloga verovati da postoji više ikakva opasnost za stanovništvo".

Međutim, u saopštenju za javnost policija nije dala informacije o tome koliko je ljudi ubijeno, ko ih je ubio i šta je dovelo do smrti. Sve što su iz šerifove kancelarije kazali jeste da je policija Oregona bila na mestu događaja i da vodi istragu.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR