Glas Javnosti

ŠORKA U BEČU: Turčin jurio Srbina BEJZBOLKOM, a motiv je SULUD

Svet
Autor: Glas javnosti

Jedan turski državljanin jurio je ulicama Beča sa bejzbol palicom Srbina zbog, navodno, lažnih kovid pasoša koje mu je prodao.

Jedan srpski državaljanin navodno je u Beču državljaninu Turske prodao falsifikovane pasoše o vakcinaciji, a nakon što je za kju-ar kodove tražio dodatni novac, nezadovoljni kupac je počeo da juri Srbina bejzbol palicom. Srbin (26) je prilikom bežanja pomoć zatražio u jednoj policijskoj stanici u kojoj je objasnio da ga juri osoba sa palcom. Nakon kraćeg vremena za njim je u stanicu ušao i 44-ogodišnji državljanin Turske. On je policiji rekao da je od Srbina kupio šest falsifikovanh pasoša o vakcinaciji za 1.000 evra, ali da za te pare nije dobio kju-ar kodove i da je svađa nastala kada je Srbin za tu uslugu tražio dodatni novac.

Policija je kod turskog državljanina pronašla jedan falsifikovani pasoš, a nakon što je negirao da se na Srbina zaleteo bejzbol palicom, organi reda su nedaleko od policijske stanice pronašli palicu u kanti za smeće, zbog čega je Turčin privremeno pritvoren. Srpski državljanin je tom prilikom negirao da ima veze sa falsifikovanim dokumentima, pa je uz krivičnu prijavu pušten na slobodu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR