Glas Javnosti

APOKALIPTIČNE POJAVE NA NEBU IZNAD TURSKE! Naučnici nemaju odgovor na ovu pojavu!

Svet
Autor: Glas javnosti

Pre nego će Tursku pogoditi zemljotres Biblijskih razmera, na nebu se pre istog, kao i u toku potresa pojavila svetlost, ali su se pojavile i munje.

Geofizičari, kao ni  meteorolozi nisu do kraja sigurni zašto se javila ova pojava, zanimljiva je činjenica da usred prirodnih zemljotresa životinje ih po svojoj osobenosti osete nekoliko  sati pre nego se dese (o tome svedoče brojne izjave u vezi s tim pitanjem). 

Međutim, kako je ovaj nemili događaj postao tema inostranih, ali i domaćih medija na internetu se mogu pojaviti razne varijacije i izjave o ovoj pojavi. 


Pojedini naučnici smatraju da je u pitanju zemljotres izazvan posledicama geofizičkog oružja, te otuda i čudne pojave na nebu. Ovakva mišljenja dolaze na osnovu činjenica, jer se udarni talas od turskog zemljotresa osetio i u Japanu, moramo priznati, zaista čudno zvuči. Pojedini geofizičari smatraju da je neobično da smo samo pre nekoliko dana imali informacije o zemljotresu na bliskom istoku, kao i po celom svetu.  Dok neki smatraju da se munje pojavljuju ako je u blizini velika pukotina u zemlji, ostali kažu da se radi o električnom luku uzrokovanom podrhtavanjem električnih vodova. 


Šta je zapravo u pitanju, izgleda kao da niko od naučnika ne zna tačno da odgovori, jer su sudeći po teorijama i sami začuđeni ovom pojavom. 

Ostaje nam, da ispratimo i sačekamo da li nam je ovo upozorenje na koje ceo svet ostaje nem.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR