Glas Javnosti

ŠOKANTNI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA Ljubavnici slao SMS poruke pa ubio ŽENU I DVOJE DECE (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Satima nakon što je ubio trudnu suprugu i decu, Kris Vots je negirao da ima bilo kakve veze sa njihovim nestankom, obelodanjeno je u SMS porukama njegovoj ljubavnici.

Vots je 2018. godine priznao da je ugušio dve ćerke i potom njihova tela bacio u rezervoare za naftu. U tročasovnom policijskom razgovoru, Kesindžer je rekla da je Votsa upoznala na poslu i detaljno je iznela njegove tvrdnje da je razdvojen od supruge i da planira da se razvede.

Ubica je policajcima priznao da je sa ćerkama udavio i svoju trudnu ženu Šenon i potom njeno telo zakopao u plitkom grobu.



U nedavno objavljenom, tročasovnom policijskom intervjuu, Nikol Kesindžer, Votsova ljubavnica, rekla je policajcima da ga je upoznala na poslu, tvrdeći da je rekao da je razdvojen od supruge i da planira da se razvede.

- Nekoliko puta smo razgovarali o njegovom braku ali i kako su nestali njegova žena i deca - navodno je Nikol rekla u video snimku.

Nikol tvrdi da joj ništa nije probudilo sumnju da bi mogao da ih ubije. Svedočila je da nikad nije osećala da postoji opasnost sa njegove strane niti je primetila išta neobično tokom njihove veze.

Nakon što je saznala za ubistva, rekla je da ne može da se seti da je išta bilo alarmantno u načinu na koji je govorio o svojoj porodici. Nikol je svedočila da je poslala poruku Votsu kada je videla vest o nestanku njegove porodice.


Ljubavnica u razgovoru sa policajcima (foto: Weld County Sheriffs Office)

On joj je na to poslao SMS: Nisam povredio svoju porodicu, Niki. 

Nikol je svedočila da su to bile poslednje SMS poruke koje su razmenili.


Šenon je bila 15 nedelja trudna sa Vatovim trećim detetom u vreme kad je njen suprug ubio nju i njihovo dvoje dece. Vots je kasnije priznao policiji da je umotao telo žene u čaršav i stavio ga na pod zadnjeg sedišta kamiona pre nego što je dve devojčice, četvorogodišnju Belu i trogodišnju Selest, stavio na zadnje sedište. Tvrdio je da nije planirao da ubije ćerke, ali da se "jednostavno odvezao na naftno gradilište oko 20-a kilometara od njihove kuće i ugušio ih".



Policajci su rekli da je priznao da je ubio porodicu samo nekoliko sati nakon što je u televizijskom prenosu pred kamerama tvrdio da su nestale i zamolio ljude da mu pomognu u traženju njegove porodice.

Vots izdržava pet doživotnih kazni plus 48 godina zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta u popravnom zavodu Dodž u Viskonsinu, u Americi, navodi "Dejli Mejl".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR