Glas Javnosti

REŠEN "NESTANAK" OSMOG PUTNIKA IZ AUTOBUSA SMRTI U BUGARSKOJ: Polomio ruku pa ga ubrojali u putnike

Svet
Autor: Glas javnosti

U autobusu koji se zapalio u Bugarskoj su bile 52 osobe, a pronađeno je 44 tela. Sedmoro je u bolnici, pa se postavlja pitanje gde je osmi putnik. Sada je otkrivena misterija.

Kako se čini, rešena je misterija oko osmog putnika, koji se prethodnih dana pominjao među preživelima u tragičnoj nesreći na autoputu Struma u ​​Bugarskoj.

Prema navodima bugarske televizije BNT, greška se dogodila u bolnici "Pirogov", jer je došlo do neslaganja između spiska povređenih u nesreći i spiska učesnika putovanja makedonskog turističkog preduzeća.

Osoba koja je pominjala Šadija Naufa al Saleha koji je uvršten na bolničku listu putnika autobusa koji se zapalio i u kom je stradalo 45 putnika, reagovao je lično na televiziji objašnjavajući da nema nikakve veze sa nesrećom, prenosi Kosovo onlajn. 

- On je bugarski državljanin i u subotu je primljen na odeljenje traume u bolnici Pirogov zbog preloma ruke. Tada se ispostavlja da je u klinici pogrešno upisan u spisak povređenih u nesreći. Saleh je već pušten iz bolnice - javio je BNT.

Zabuna je nastala nakon što je bugarsko javno tužilaštvo na konferenciji za novinare saopštilo da su 44 tela izvađena iz autobusa, a da je osam putnika preživelo. Ranije je saopšteno da je u nesreći poginulo 45 putnika.

Tako je ispalo da je jedno ime bilo "višak".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR