Glas Javnosti

PUTIN: Zapad ima samo jedan cilj - da UNIŠTI RUSIJU!

Svet
Autor: Glas javnosti

Predsednik Rusije Vladimir Putin podsetio je danas da Zapad ima samo jedan cilj, a to je da "demontira" bivši Sovjetski savez, odnosno, da uništi glavnu zemlju koja je činila ovaj savez, a to je danas Ruska Federacija.

Lider je ponovio da zapadni vladari žele da uspostave kontrolu nad zemljama bivšeg SSSR-a.

Ruski predsednik objasnio je da je glavni cilj zemalja NATO da nanesu strateški poraz Moskvi, tako da je "nemoguće a da ne uzimamo u obzir njihove nuklearne kapacitete", objasnio je Putin.

S tim u vezi, ruski lider je istakao da je jako bitno da se danas ponovo razgovara o tome da li je NATO vojni savez ili ne.


Podsetio je da je Severnoatlantska alijansa ranije okarakterisala svoj savez kao maltene demilitarizovani. Ipak, isporuka oružja Kijevu koja je vredna više milijardi ne može biti samo "vojno-tehnička saradnja", kako to tvrde na Zapadu, već je to, zapravo, "saučesništvo u zločinima kijevskog režima", naglasio je Putin u intervjuu za televiziju "Rosija 1".

Alijansa je svojim aktivnostima nedvosmisleno pokazala da se radi o vojnom, a ne političkom bloku, te Moskva zbog toga mora ponovo da razgovara o nuklearnim kapacitetima ne samo SAD, već i Velike Britanije i Francuske, ali i drugih članica NATO-a, zaključio je Putin.

Glas javnosti/RT Balkan


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od nikita petrovic u 26.02.2023 12:36:37 h
     0 
dobro jutro tovariš vladimirovič velika vam je rusija a njihov prostor tesan