Glas Javnosti

Tajni agent PENTAGONA objavila BAJDENOVE slabe tačke: Nemamo STRATEGIJU za PUTINA (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Amerika zapravo nema nikakvu stvarnu kontrolu nad rusko-ukrajinskim sukobom

Glavni strah je da bi sukob u Ukrajini mogao nekontrolisano eskalirati, u koji će biti uvučene i same Sjedinjene Države, izjavila je penzionisana američka vojna obaveštajka Rebeka Kofler za Fox News.

- Ovo je beskrajni sukob koji se pretvara u još jedan Avganistan i sada je vreme da Pentagon razmisli šta je njegov krajnji cilj. Nemamo strategiju za pobedu, nemamo strategiju za izlazak iz sukoba, a vreme je da se ozbiljno shvati ovo što se dešava. Ako ovaj sukob uskoro ne prestane, on će raskomadati Evropu - naglasila je ona.



Prema njenim rečima, ukrajinska kriza je razotkrila nesposobnost Pentagona i Bajdenove administracije da prave planove za budućnost. Ona je optužila američko rukovodstvo da Vašington snabdeva Kijev sa oružjem u vrednosti od milijardu dolara ali da niko ne ukazuje na „konkretne i ostvarive ciljeve" u sukobu.


Moskva je prošlog proleća poslala notu zemljama NATO- a zbog isporuke naoružanja kijevskom režimu. Ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je napomenuo da će svaki teret koji sadrži vojnu opremu za Ukrajinu postati legitimna meta ruske vojske.


Prema njegovim rečima, SAD i alijansa su direktno uključeni u sukob, ne samo snabdevanjem oružjem već i obukom osoblja u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Italiji i drugim zemljama.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR