Glas Javnosti

PUTIN ZAGRMEO: Prosto je SMEŠNO zamisliti da američki vojnici proveravaju naše nuklearno oružje

Svet
Autor: Glas javnosti

 Mi ne možemo tako da se ponašamo i nećemo se tako ponašati, istakao je Putin.

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da se Moskva ne protivi učešću zemalja NATO u diskusiji o Sporazumu o strateškom ofanzivnom naoružanju (START), ali da je "prosto smešno" zamisliti američke vojnike u ruskim nuklearnim objektima.

  Pored svega ostalog, kada rade to što rade danas u Ukrajini, ja prosto ne mogu da zamislim da američki vojnici šetaju po našim nuklearnim objektima. To je prosto smešno, naglasio je Putin u intervjuu za televiziju Rosija-1, prenosi Sputnjik.



 Predsednik Rusije je konstatovao da je Moskva primorana da se vrati temi nuklearnog potencijala Velike Britanije i Francuske, jer je NATO pokazao da predstavlja vojni, a ne politički blok.

Vladimir Putin je rekao da se države koje su, prema njegovim rečima, "sateliti SAD", bore protiv Rusije uprkos tome što su svesne da su interesi SAD "sebični", prenosi TASS.



 "Satelitske države ulaze u bitku protiv Rusije, iako su savršeno svesne toga da SAD sve rade isključivo u svom sebičnom interesu," izjavio je on. 

 Mi ne možemo tako da se ponašamo i nećemo se tako ponašati, istakao je Putin.

 Predsednik Rusije je dodao da "ne sumnja" da će ruski stav i zalaganje za multipolarni svetski poredak postati dominantni stav u međunarodnoj zajednici.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR