Glas Javnosti

PROMENE U NETFLIKSU IZNERVIRAĆE KORISNIKE : Izmena koja će vas razbesneti

Svet
Autor: Glas javnosti

Izvršni direktor Netflix-a Ted Sarandos potvrdio je vest o kojoj se već dugo priča, a to je uvođenje potpuno novog modela pretplate.

Pretplatnici su godinama tražili od Netflix-a jeftiniji model pretplate, a izgleda da će sredinom godine to i dobiti, ali uz reklame.

Izvršni direktor Netflix-a Ted Sarandos potvrdio je vest o kojoj se već dugo priča, a to je uvođenje potpuno novog modela pretplate. Prema izveštaju Hollyvood Reporter-a, Sarandos je podelio informacije tokom Cannes Lions festivala oglašavanja 23. juna 2022. prenosi Telegraf

Sarandos je rekao da je njegova kompanija "zapostavila segment tržišta, odnosno korisnike kojima ne smetaju reklame i kojima nije problem da ih gledaju, ako bi to značilo da će plaćati manje".


K
ompanija uvodi novi model pretplate koji je jeftiniji, možda ćete se predomisliti i ostati - ako vam ne smetaju reklame.

Portal Makeuseof je napravio poređenje sa drugim popularnim američkim striming servisima i zaključio da će novi plan pretplate koštati između 5 i 7 evra i da će "servirati" između 8 i 23 reklame na sat.

Tačan datum uvođenja novog modela još nije poznat, ali govori se da će biti do kraja godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR