Glas Javnosti

POHOTNA NASTAVNICA ZAVELA ĐAKA: Kupila tinejdžeru MEK, dala mu travu pa ga OBLJUBILA (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Nastavnica koja je imala seks sa učenikom (14) kupila mu je prvo slatkiše i Mek kako bi stekla njegovo poverenje.

Hana Haris iz Engleske učinila je nezamislivo - uz pomoć slatkiša i obroka iz "Mek Donaldsa" namamila je svog učenika da ima seks sa njom. Kako su kasnije istražitelji utvrdili nagovorila je ga je i da zajedno puše kanabis u njenom automobilu. Ona je u tom trenutku imala 21 godinu.Sudija nije imao milosti prema nastavnici. Dobila je šest godina zatvora i stavljena je na pedofilsku listu. Na sudu se branila da je pogrešno optužena.

Koliko je bila bolesna njena mašta, čulo se na sudu, a govori i podatak da se pretvarala da je mama dečakove školske drugarice koju je zvala "Kajla" i koja zapravo ne postoji. Išla je do te mere da se dopisivala sa njegovim roditeljima koji su joj, misleći da je zaista mama drugarice njihovog sina, dozvoljavali da dečak ide na "druženja" sa imaginarnom drugaricom. U stvarnosti, dečak je imao seks sa nastavnicom.

Sve je ovo slučajno otkrio dečakov brat pre godinu i po dana. Kada joj je sudija juče izrekao kaznu od šest godina zatvora presudu je završio rečima:

- Vaše ponašanje ostavilo je razoran uticaj na život ovog mladog čoveka.

Sudija je, takođe, dodala da je ovde reč i o iskorištavanju poverenja jednog deteta i planiranom zločinu.

 
Hana je zajecala kada je čula presudu ali ono što je uradila učeniku čije ime nije navedeno u presudi ostaviće trajan trag na život tog dečaka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP